ženska moda 2018 jesen zima
Utrip mesta · moda · ženska moda

Če ste tip ženske, ki se skrije pred novimi modni trendi, ki so preveč ekscentrični, potem pozdravite jesen 2018 z odprtimi rokami. Teh 7 najpomembnejših modnih trendov si namreč lahko privošči prav vsaka, hkrati pa so tudi laskavi. Pripravite se na privlačno garderobo, ki bo letos tudi neverjetno udobna.

Tukaj so največji trendi v ženski modi za jesen in zimo 2018!

Živalski potisk

Modne hiše, kot so Calvin Klein, Bottega Venetta in Givenchy, so za to jesen odobrile živalski potisk. Preden rečete “Že spet?”, si oglejte stvaritve z modnih brvi. Poleg običajnih potiskov v videzu geparda, so tokrat vključeni še potiski v videzu tigra in snežnega leoparda.

Vroča rdeča

Rdeča barva sama po sebi ni trend. A kaj se zgodi, če se jo nosi kot monokromatičen videz? Trend! Ognjena, močna ženska barva je bila opažena na modni pisti Tibija, Oscarja de la Rente in Mother of Pearl.

Nori na karo

Karo bo trend tudi to jesen in pozdravljamo ga z odprtimi rokami. Sicer ne gre za prelomen potisk, a modne znamke še vedno najdejo sveže načine in nove pristope, da ga predstavijo. To jesen poskusite med seboj mešati različne vrste kara. Če želite še več izziva, potem dodajte še mešane materiale (karirast volnen plašč in karirasto torbo iz najlona).

Ruching

Rouching je nabrana tkanina, ki daje videz valovitega. Ta tehnika se je začela v 80. letih prejšnjega stoletja in modne hiše jo to jesen vračajo v modo. Videli smo jo lahko pri Miu Miu, Saint Laurentu in Gucciju. Rouching lahko sicer popolnoma spremeni videz oblačila, zaradi česar to postane bolj dinamično na otip in videz.

Potisk na potisk

Da boste s tem trendom zares zažigale, skupaj kombinirajte nekaj potiskov, ki morda na papirju nimajo smisla. A če dodate nevtralno barvo ali pa kos masivnega nakita, vam bo zlahka uspelo. In takšni mešani videzi z modnih revij Philipa Lima, Michaela Korsa in Anne Sui to samo potrjujejo.

80. na Divjem zahodu

Vzemite pretirana ramena, petke kitten in statement uhane, pa se boste takoj vrnile v 80. leta prejšnjega stoletja. Dodajte še dodatke z Divjega zahoda – pomislite na škornje v videzu kačje kože, kavbojski potisk in resice – in dobile boste posrečeno kombinacijo različnih, a privlačnih vibracij.

Olepšani plašči iz ovčje kože

Čeprav se zdi, da takšen plašč res ne potrebuje še več volumna, so oblikovalci, kot so Tory Burch, Proenza Schouler in Coach, dodali tisto ‘nekaj’. Poskrbite torej, da bo to vaš statement kos.


kavbojski škornji Ženski čevlji 2018: kavbojski škornji so čevlji te jeseni glass hair Ženske frizure 2018: “glass hair” je trenutno najbolj vroč trend v svetu pričesk Kako izbrati ustrezen klobuk glede na obliko svojega obraza? Kako izbrati ustrezen klobuk glede na obliko svojega obraza? Ljudem se je zmešalo zaradi Crocsovih petk, ki so 'ženski čevelj letošnjega poletja'. Ljudem se je zmešalo zaradi Crocsovih petk, ki so ‘ženski čevelj letošnjega poletja’ · · · · · ·