nakit 2018
Utrip mesta · moda · ženska moda

Dragoceni kamni, dolge verižice z obeskom, izbrani uhani, pridih punka. To so trendi, ki bodo zaznamovali 2018.

Do ramen

Letošnje leto bo nedvomno leto uhanov. Pa to ne kakršnihkoli. Ušesa si letos okrasite z visečimi, dramatičnimi uhani do ramen. Čeprav se ta trend načeloma najbolj poda k elegantnim večernim oblekam, jih lahko kombinirate k vsakodnevni opravi. S tem jo boste namreč povzdignile.

H&MOdpri galerijo

Izberi zeleno

Dobesedno in simbolično. Letošnji hit je t. i. avokadovo zelena, ki so jo nekateri že poimenovali ‘nova milenijsko roza’, medtem ko je naelektreno limetino zeleno že mogoče opaziti v pomladanskih kolekcijah.

Kate Spade, zapestnica Odpri galerijo

Skrajne dolžine

Razburljiva dvajseta prejšnjega stoletja se vračajo tudi pri nakitu. Zato si letos privoščite elegantne, do popka dolge verižice. Obožujemo njihovo vsestranskost: čez dan jih lahko nosite v kombinaciji s puloverjem, zvečer pa se lahko zapeljivo lesketajo v globokem izrezu.

Gas BijouxOdpri galerijo

Novi biseri

Najstarejši svetovni zaklad nadaljuje s svojo preobrazbo v obliki prefinjenih, sodobnih iteracij: v kombinaciji z diamanti, zlatom ali svilo.

Antipearle pearl jewelryOdpri galerijo

(Pre)mešaj

Tudi letos ne boste zgrešile s sicer že znanim trendom neujemajočih se uhanov. S tem boste poskrbele za glamurozno piko na i, vaše ušesne mečice pa se bodo spremenile v pravo umetnino.

Diane von Furstenberg, uhani Odpri galerijo

Pridih punka

Morda nakita ne povežete takoj s punkom, a nič ne diši po brezskrbni eleganci tako kot denim, ki ga kombinirate s sodobnimi dragimi kamni. Videzu lahko po želji dodate tudi nekaj romantičnega pridiha, sicer pa se odpravite na lov za nakitom v obliki varnostnih zaponk ali z motorističnimi elementi.

Vivienne Westwood, uhani, 51,00 €Odpri galerijo

deae1444d4d8f06ce409161c5b68d9c9a To je najboljša torbica glede na tvoje astrološko znamenje 8f6337955b3413980b33e384f6381f5d--dusty-rose-shoes-high-heels-lace-up-strappy-heels Najboljši čevlji glede na tvoje astrološko znamenje New Balance Pastel Pack: nova kolekcija v pastelnih barvah New Balance Pastel Pack: nova kolekcija v pastelnih barvah 4996ddd3bf7c5c2baacfb58a08977400--europe-style-fashion-street-styles Ženska moda 2018: največji ženski modni trendi za letošnje leto · · · · ·