pentlja
Utrip mesta · moda · ženska moda

Če še vedno nimate dovolj zabavni dodatkov, ki bi vam prišli prav v sezoni zabav in druženj, potem imamo za vas dobre novice. Eden izmed trendov prihajajoče modne pomladi so namreč pentlje vseh oblik, barv in velikosti. Ženska moda 2018 torej že na začetku prinaša igrivost in ženstvenost.

Čeprav je ta detajl vedno nekako prisoten v različnih kolekcijah oblikovalcev visoke mode, je zdaj še posebej opazen. Najdemo ga na svilenih srajcah, večernih oblekah, na majicah s kratkimi rokavi za vsakdan, hlačah, denarnicah in obeskih za ključe. Modna hiša Gucci je svojo prepoznavne rdeče in zelen črte to sezono predstavila prav v obliki pentlje, znamka N°21 vidi pentlje na skoraj vsakem kosu, za njima pa ne zaostajata niti blagovni znamki Zara in H&M.

Galerija – Ženska moda 2018: pentlje so “it” modni kos pomladi 2018

GucciOdpri galerijo
LEZÉ the Label: zadnji par hlač, ki jih boste kadarkoli kupile. LEZÉ the Label: zadnji par hlač, ki jih boste kadarkoli kupile ženske frizure 2018 1 Ženske frizure 2018: 5 top frizur, ki bodo vladale letu 2018 1000-500-citymagazine-cover Božična darila za ženske, ki ljubijo zapeljivo spodnje perilo World's most expensive shoes valued at $15.1 million dollars To so najdražji čevlji na svetu in cena je astronomska! · · · · ·