ženska moda 2018
Utrip mesta · moda · ženska moda

Za vas smo pogledali, kaj modnega pripravlja letošnja pomlad. Na svoj račun boste prišle ljubiteljice pastelov, intenzivnih barv, bleščic in potiskov. Videti je, da bo ta pomlad namenjena užitkom

Ženska moda 2018 za pomlad narekuje nežne barve in drzne kroje. Katera si upa?

Pasteli

Če so vam všeč nežne, »sladke« barve, potem imate srečo: letošnjo pomlad bodo namreč prevladovale pastelne barve.

Ozka krila

Ozka krila pod kolenom so simbol ženstvenosti in letos jih ne bo manjkalo. Za navdih naj vam bodo ženske, kot sta Bettie Page in Dita Von Teese.

Nadgrajeni trenčkoti

Igrivost in praktičnost – to sta dve lastnosti letošnjih trenčkotov. Zaznamujejo jih resice, dramatični izrezi in hibridi v povezavi z džinsom.

Nasprotje male črne obleke

Nič ne diši po zabavi bolj kot obleka z intenzivnimi potiski in blazinicami za princeske.

Veliki klobuki

Očitno se modni oblikovalci vedno bolj zavedajo nevarnosti sonca. Za letos so namreč pripravili resnično velike klobuke, s katerimi se lahko skorajda cele pokrijete.

Bleščice

Verjeli ali ne, tudi bleščice lahko delujejo minimalistično. Naj vas to pomlad prevzamejo čiste linije in srebrna barva.

Okrogla sončna očala

Okrogla očala nič več niso samo zaščitni znak hipijev. Za 2018 si omislite preprosta, steampunkovska okrogla sončna očala.

Torbice za okoli pasu

Kar je bilo nekoč v domeni turistov, je danes stilski dodatek. Izbirate lahko med elegantnim usnjem ali pa »odbitim« najlonom.

Potisk

Karte, stripi, časopisni izrezki, denar – za potiske letos ni omejitev. Moda še nikoli ni bila tako zabavna.

Retro zapestnice

Vrača se retro glamur v obliki masivnih plastičnih ali lesenih zapestnic.

Untitled-15 Ženska omara: v marcu ne pozabi na … cover-obleke Ženska moda 2018: čudovite pomladne obleke pod 50 evri cover-superge Hudo! To so ženske superge, ki stanejo manj kot 60 evrov 27877972_168873377241402_3316699786081468416_n 10 trikov, s katerimi boste takoj videti bolj luksuriozne · ·