PicMonkey Collage1
Utrip mesta · moda · Utrip mesta · moda · ženska moda

Kako nositi škornje na najbolj kul način? Iskanje novih stilskih načinov za isto oblačilo ali obutev je lahko izziv, vendar ni boljšega občutka, kot je zadovoljiv modni rezultat. Tokrat smo poiskali nekaj stilskih navdihov za jesenske/zimske škornje in načine, kako jih lahko nosimo na sto in en kul način.

Ni ga čez škorenj, a dobri jesenski/zimski škornji niso poceni. Še dobro, da moda v svojem razvoju ponuja več načinov nošenja škornjev, ki na koncu upravičijo ceno.

PREBERITE ŠE: Ženska moda: kako nositi superge na najbolj kul način

Ko je čas bistvenega pomena in nam zmanjka idej, se lahko vrnemo v fotogalerijo in poiščemo najprimernejši videz za dotično priložnost in dober jesenski “styling”. Tukaj namreč ne bo zmanjkalo navdiha za jesenske/zimske škornje, ki jih lahko nosimo znova in znova.

V fotogaleriji si lahko ogledamo, kako nosimo škornje na najbolj kul način, in poiščemo navdih.

1. Črno-bel top ali bluza s potiskom, krilo z razporkom in škornji z zakovicamiOdpri galerijo
Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana 2015: Iz zakulisja Trgovina s konceptom Pentlja Trgovina Pentlja – priznani slovenski modni oblikovalci pod eno streho Vezalke Xpand Xpand: najboljše vezalke na svetu za najhitrejše obuvanje MBFWA Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana: Komu nagrada Mercedes-Benz Fashion Award? · · · ·