naslovna 2
Utrip mesta · moda · ženska moda

V iskanju novih trendov za pomlad/poletje 2015 smo pobrskali za ženskimi modnimi sončnimi očali 2015, ki bodo to sezono kraljevala med modnimi dodatki. Kaj so nam to sezono postregla velika kreatorska imena kot so Chanel, Phillip Lim, Roberto Cavalli, Versace na področju modnih dodatkov si oglejte v priloženih fotogalerijah. Tukaj so ženska modna sončna očala 2015, ki bodo letos brez dvoma pritegnila vašo pozornost.

Izbrali smo tista ženska modna sončna očala 2015, ki niso ostala neopažena na modnih pistah velikih modnih oblikovalcev. Trendi na področju sončnih očal se v letu 2015 zopet vračajo v preteklost in tako navdušujejo tudi ljubitelje retro stilov. Priljubljeni model Aviator, mačja oblika, “oversized”, za tiste drznejše pa sončna očala z belimi okvirji so trendi, ki bodo to pomlad/poletje 2015 na seznamu “must have” modnih dodatkov, med katerimi lahko izberete svojega favorita.

Ženska sončna očala 2015: model Aviator

Ko izbirate med športno-elegantnimi sončnimi očali ne morete zgrašiti z legendarnimi Aviatorkami, ki se to pomlad/poletje 2015 vračajo v velikem slogu. Z njimi boste ustvarili klasičen in brezčasen videz z novimi modnimi vibracijami. To sezono si privoščite zrcalna sončna očala Aviator kot jih vidijo Christian Dior in Acne Studios.

Ženska modna sončna očala 2015Odpri galerijo

Ženska sončna očala 2015: Oversized

Poleg klasičnih sončnih očal ne pozabimo na udobno in praktično obliko modnih sončnih očal – oversized, ki nam diskretno prekrijejo del obraza ali pa se za njimi celo skrijemo pred celim svetom. Za navdih pri izbiri oversized ženskih sončnih očal pa pokukajte v galerijo.

Ženska modna sončna očala 2015Odpri galerijo

Ženska sončna očala 2015: Okrogla sončna očala

Če prisegate na retro videz ne morete zgrešiti z zanimivo obliko okroglih okvirjev v zemeljskih barvah. Kvadratna oblika obraza vam bo hvaležna pri izbiri modnih ženskih očal.

Ženska modna sončna očala 2015Odpri galerijo

Ženska sončna očala 2015: Kvadratna sončna očala

Govorimo o najbolj drzni in inovativni obliki ženskih modnih očal za pomlad/poletje 2015. Za najbolj drzne priporočamo velike kvadratne okvirje z živalskimi potiski ali manj opaznih svetlejših tonih.

Ženska modna sončna očala 2015Odpri galerijo

Ženska sončna očala 2015: Mačja oblika sončnih očal

To sezono eksperimentiranjte z videzom in izberite enega izmed drznih mačjih okvirjev ali okvirjev v obliki metulja. Za seksi in vzvišen pogled je mačja oblika več kot primerna za zapeljevanje. V retro slogu, prevelikih okvirjih ali transparentni različici.

Ženska modna sončna očala 2015Odpri galerijo

Ženska sončna očala 2015: Beli okvirji

Če prisegate na klasiko, potem so beli okvirji prava izbira, ki bodo ustvarila klasičen in “chic” videz.

Ženska modna sončna očala 2015Odpri galerijo

Ženska modna sončna očala 2015 si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
Ženske frizure 2015 Ženska frizura 2015: V trendu je prečka na sredi glave Moda pomlad / poletje 2015 Moda pomlad / poletje 2015: Dizajnerski kosi, ki bodo pregnali zimo cover-zenske-modne-frizure-2015 Trend: Ženske modne frizure 2015 cover2 Little Black Dress: Mala črna obleka – kultna klasika in obezni del ženske garderobe · · ·