VO_Gigi_Campagna1_Immagine1
Utrip mesta · moda · ženska moda

Najprej so prišli vinilasti plašči in zdaj še majhna sončna očala, eden največjih modnih trendov letošnjega leta, ki so se prek modnih pist ‘katapultirali’ naravnost iz filma Matrica. Okvirje najdemo povsod: pri velikih blagovnih znamkah, kot so Louis Vuitton, Balenciaga, Prada, pa tudi v bolj dostopnih trgovinah, kot sta Mango in ASOS. Rihanna in Bella Hadid jih nosita ves čas, Kanye pa je uradno odredil, da je z veliki okvirji konec. Poglejte si, kakšna ženska sončna očala 2018 bodo torej prevladovala in kakšna majcena sončna očala si lahko omislite glede na obliko vašega obraza.

Sončna očala iz filma Matrica so zelo majhna in ozka, pravzaprav tako majhna, da bi morala pokriti res drobec vašega obraza. Morda to res ni najbolj laskava oblika za vse oblike obrazov, zato pri nakupu očal previdnost nikakor ni odveč.
Kako torej nositi letošnji top modni trend? Tukaj so majcena ženska sončna očala 2018, ki se vam bodo najbolj podala glede na vašo obliko obraza.

Mačji okvirji

Ti so najboljši za ozke obraze in tiste, ki imate jasno definiran obraz. Ta oblika okvirjev namreč naredi obraz optično širši.

Mačji okvirji: Linda FarrowOdpri galerijo

Pravokotni okvirji

To so okvirji, ki se bodo najbolj prilegali okroglim in ovalnim oblikam obraza ter poskrbeli za futuristični pridih.

Pravokotni okvirji: MangoOdpri galerijo

Okrogli/ovalni okvirji

Ti okvirji bodo najbolje izpadli na srčastih in kvadratnih oblikah obraza. So tudi najbolj neizprosni okvirji, saj lahko hitro dajemo vtis, da imamo preprosto preveliko glavo. Držite se temnih okvirjev in elegantnih stilov.

Okrogli/ovalni okvirji: AsosOdpri galerijo
ženske frizure 2018 rose brown Ženske frizure 2018: barva leta je “rose brown” ali rožnato rjava caique-silva-465732-unsplash Kaj obleči na festivalu glede na tvoje astrološko znamenje? ženske kopalke 2018 Ženske kopalke 2018: 9 trendov za letošnje leto 7f72dca1bda6c824e5888c57b6a5ed49 6 modnih trendov, ki za naše zdravje niso priporočljivi · · · · · ·