ženska sončna očala 2018
Utrip mesta · moda · ženska moda

Nekatera modna dekleta so preprosto zasvojena z zbiranjem sončnih očal … in mi jih popolnoma razumemo. Če se v tem vsaj malce prepoznate, potem boste zagotovo veseli, da smo izbrali modna ženska sončna očala 2018 oziroma 5 stilov, ki bodo kraljevali letošnjemu letu. Na podlagi trendov z modnih pist in uličnega sloga smo izbrali tako cenovno ugodna kot tudi luksuzna ženska sončna očala 2018. Vemo, da je lahko nakupovanje slednjih težko, vendar upamo, da vas bo spodnji seznam vodil v pravo smer.

Kakšna so torej modna ženska sončna očala 2018?

Okrašena sončna očala

Okrašena sončna očala so kraljevala na modnih pistah za pomlad in poletje 2018 pri modnih hišah, kot sta Dolce & Gabbana in Miu Miu. Modne poznavalke bodo prav gotovo nosile sončna očala, kjer bodo okvirji prekriti z biseri, barvitimi kamni ali 3D-rožami.

Okrašena sončna očala: LeithOdpri galerijo

Barvne leče

Vaša okolica bo takoj barvitejša, če boste uporabile sončna očala z barvnimi lečami. Pastelna rumena in roza vam bosta med drugim tudi popestrili oblačila, hkrati pa bodo odlična alternativa črnim aviatorkam. Poiščite si okvir, ki ustreza vašemu obrazu.

Barvne leče:Odpri galerijo

Retro mačje oči

Ta stil je priljubljen pri t. i. it crowd. V primerjavi z običajnimi mačjimi očmi imajo ta očala bolj koničaste robove in nekoliko manjše leče.

Retro mačje oči: DITA ErasurOdpri galerijo

Smučarska očala

Ljubiteljice (pre)velikih očal se boste prav gotovo zaljubile v sončna očala, ki zelo spominjajo prav na smučarska. Zvezdnice, kot je Kaia Gerber, jih že nosijo, kar pomeni, da so dovolj ‘visoka moda’, da jih lahko nosite tudi na ulicah.

Smučarska očala: Karen WalkerOdpri galerijo

Raven zgornji rob

Morda ste že opazile, da je privrženka tega trenda tudi Victoria Beckham. Oblika sončnih očal laska vsaki obliki obraza, klasičen stil pa ne gre nikoli iz mode.

Raven zgornji rob: Victoria BeckhamOdpri galerijo

nakit 2018 Ženska moda 2018: nakit je modni dodatek leta deae1444d4d8f06ce409161c5b68d9c9a To je najboljša torbica glede na tvoje astrološko znamenje 8f6337955b3413980b33e384f6381f5d--dusty-rose-shoes-high-heels-lace-up-strappy-heels Najboljši čevlji glede na tvoje astrološko znamenje New Balance Pastel Pack: nova kolekcija v pastelnih barvah New Balance Pastel Pack: nova kolekcija v pastelnih barvah · · · · · ·