Ženske erogene cene, ki bi jih moški morali nehati ignorirati
V zraku · odnosi

Nekatere vroče točke dobivajo čisto preveč pozornosti. S tem ni nič narobe, vendar ima celotno telo potencial za ‘prebuditev’. Moški, ‘pritisnite’ kdaj tudi na kakšen drug gumb kot na tistega spodaj.

Celotno telo ima erogen potencial, pravi seksologinja Jenni Skyler. Kaj natančno pa je erogena cona? To je vsako območje na telesu, ki ima potencial za ustvarjanje erotičnega in spolnega vzburjenja, ko se ga dotaknemo. In te cone, kot pravi Jenni, lahko najdemo po celem telesu.

Najbolj vroče točke se od posameznice do posameznice razlikujejo. Skyler pravi, da bi morali najprej vznemiriti vse druge erogene cone, preden se premaknete na genitalije. Teh  naj bi bilo po njenem mnenju kar nekaj. Tu pa so tudi razlogi, ki jih navaja, zakaj so ravno ta področja erogena.

Obraz, čelo in veke

Partnerko lahko že božanje med tem, ko ima zaprte oči, vzburi. Še posebej, če ji dajete nežne poljube na čelo, veke in lica, takrat se lahko aktivirajo globoka občutja, ki so pomemben korak naprej.

Ustnice

Vaše ustnice so zelo občutljive, kar pojasnjuje, zakaj se lahko ob dobrem poljubljanju počutite tako neverjetno. Med poljubljanjem prehajajte med strastnim poljubljanje in mehkimi senzualnimi poljubi. Tako boste začutili senzualnost.

Ušesa

Užitek ob poljubih ali dotikih ušes je neverjeten. Izkazalo se je, da obstaja dobra fiziološka razlaga, zakaj so ušesa pomembna za predigro. Tam je velik pretok krvi, zato je ta del tako občutljiv.

Vrat in ključnica

Vratu se moški premalo dotikajo, to pa je najbolj zapeljivo mesto. Ker je to zelo erogeno mesto, je dobro, da izmenjujete med nežnimi poljubi in grizenjem. Bolj počasno, kot je, bolje je.

Bradavici

Ženske imajo občutljive bradavičke, vendar se ta občutek spreminja. Naj vaš partner uporablja pravi pritisk medtem, ko se ukvarja z vašimi bradavicami.

Sredina prsnega koša

Ko vaš partner zaključi z božanjem in poljubljanjem bradavic, ne dovolite, da pozab na vaš prsni koš. Veliko žensk uživa v tem, da se jih dotika med prsmi, in sicer v središču prsnega koša. Naj tudi vaš partner vznemiri to področje.

Trebuh

Vse je odvisno od tega, kako se ženska počuti v svojem telesu, a trebuh je lahko resnično seksi – to je mesto ranljivosti.

Zapestja in kolena

Mnogo žensk čuti, da so njihove erogene cone na zapestjih ali kolenih. Med predigro aktivirajte ti tradicionalni žarišči, da bi vzbudili celotno telo.

Notranja stran stegna

Draženje notranjega stegna se lahko izpostavi kot učinkovito za vzburjenje. Veliko žensk ima rado, da se jih tam draži. S poljubi naj se partner počasi premika proti vaši vulvi in ponavlja postopek.

Hrbet

Hrbet verjetno ni prva stvar, ki vam pade na pamet ob misli na erogene cone. Vendar  dotik ali poljub presenetljivo pustita močan vpliv na žensko telo. Zgornji del hrbta je mesto, kjer se nabira stres, zato vas čutna masaža hrbta sprosti in vzburi.

Stopala

Ljudje ljubijo stopala ali jih sovražijo. Če jih imate radi, potem se z njimi ukvarjajte, vendar se spomnite, da je žensko tako nekoliko težje vzburiti, saj si ne želite, da se počuti neudobno. Gre za iskanje lastne poti.


7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico 7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico maxresdefault (1) Dve strani enega razhoda: kako se ujemajo naše zgodbe, ko se razidemo? MonsterInLaw-UC2016_7 7 načinov, kako se prikupiti tašči shutterstock_122714101 15 nasvetov, kako pozdraviti zlomljeno srce · · · · · ·