Ženske erogene cone, ki jim vsak "pravi moški" posveča več pozornosti
V zraku · odnosi

Moški, ‘pritisnite’ kdaj tudi na kakšen drug gumb razen na tistega spodaj.

Kaj natančno je erogena cona? To je vsako območje na telesu, ki ima potencial, da se ustvari erotično in spolno vzburjenje, ko se ga dotaknete. In te cone lahko najdete po celem telesu, ker ima celotno telo erogen potencial, pravijo strokovnjaki.

Najbolj vroče točke se razlikujejo od posameznice do posameznice. Strokovnjaki svetujejo, da bi najprej morali vznemiriti vse druge erogene cone, preden se premaknete na genitalije.

KATERE ŽENSKE EROGENE CONE MORAJO MOŠKI NEHATI IGNORIRATI?

OBRAZ, ČELO, VEKE: Partnerko lahko že vaše božanje medtem, ko ima zaprte oči, vzburi. Če jo boste nežno poljubljali na po čelu, vekah in licih, se lahko aktivirajo globoka občutja, ki so pomemben korak naprej.

USTNICE: Ustnice so zelo občutljiva točka, kar pojasnjuje, zakaj se lahko ob dobrem poljubljanju počutijo ženske tako neverjetno. Med poljubljanjem prehajajta med strastnim poljubljanjem in mehkimi senzualnimi poljubi.

UŠESA: Užitek ob poljubih ali dotikih ušes je neverjeten. Izkazalo se je, da obstaja dobra fiziološka razlaga, zakaj so ušesa pomembna za predigro. Tam je velik pretok krvi, zato je ta del tako občutljiv.

VRAT IN KLJUČNICA: Vratu se moški premalo dotikajo, to pa je najbolj zapeljivo mesto. Ker je to zelo erogena točka, je dobro, da prehajate med nežnimi poljubi in grizenjem. Počasneje, kot je, bolje je.

BRADAVICI: Ženske imajo občutljive bradavičke, vendar se ta občutek spreminja. Z občutkom se ukvarjate z njenimi bradavicami.

SREDINA PRSNEGA KOŠA: Ko zaključite z božanjem in poljubljanjem bradavic, ne pozabite na njen prsni koš. Veliko žensk uživa v tem, da se jih partner dotika med prsmi.

TREBUH: Vse je odvisno od tega, kako se ženska počuti v svojem telesu, a trebuh je lahko resnično seksi – to je mesto ranljivosti.

ZAPESTJA IN KOLENA: Mnogo žensk čuti, da so njihove erogene cone na zapestjih ali kolenih. Med predigro aktivirajte ti žarišči, da bi vzbudili celotno telo.

NOTRANJA STRAN STEGNA: Draženje notranjega stegna se lahko izpostavi kot učinkovito za vzburjenje. S poljubi se počasi premikajte proti njenem spolovilu in ponavljate postopek.

HRBET: Hrbet verjetno ni prva stvar, ki vam pade na pamet ob misli na erogene cone. Vendar imata dotik ali poljub presenetljivo močan vpliv na žensko telo. Zgornji del hrbta je mesto, kjer se nabira stres, zato jo čutna masaža hrbta lahko sprosti in vzburi.

STOPALA: Ljudje ljubijo stopala ali jih sovražijo. Če jih imate radi, potem se z njimi ukvarjajte, vendar se spomnite, da je žensko tako nekoliko težje vzburiti, saj si ne želite, da se počuti neudobno. Gre za iskanje lastne poti.


7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico 7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico maxresdefault (1) Dve strani enega razhoda: kako se ujemajo naše zgodbe, ko se razidemo? MonsterInLaw-UC2016_7 7 načinov, kako se prikupiti tašči Pozdravi zlomljeno srce: 10 nasvetov, ki ti bodo vrnili upanje v ljubezen Pozdravi zlomljeno srce: 10 nasvetov, ki ti bodo vrnili upanje v ljubezen · · · · · ·