Ženske frizure 2015
Utrip mesta · moda · ženska moda

Trendi za ženske frizure 2015 narekujejo vidne spremembe na področju barvanja las v obliki tehnike, ki ni več “ombre”. Najbolj vroč trend barvanja las ta trenutek je namreč “ecaille”.

Adijo, “ombre”! Čas je, da pozdravimo “ecaille “– tehniko barvanja las, ki morda spominja na v letu 2014 popularen ostro prelivajoči se “ombre”, vendar to še zdaleč ni. Trendi za ženske frizure 2015 narekujejo trenutno najbolj vroč trend barvanja las, ki je nadgradnja vsega, kar smo spoznale do sedaj. Termin “ecaille” po francosko pomeni želvovina in poimenuje barvo las, ki je v samem bistvu mešanica temnejših naravnih odtenkov, obogatena s toplimi karamelnimi niansami, ki dodajo dimenzijo, in zlatimi prameni, ki pričarajo iluzijo naravno posvetljenih las. Gre za pravcato popotovanje prelivajočih se toplih tonov – vse od lasnih korenin pa do konic. Poudarek “ecaille” je predvsem na subtilnem prelivanju barv, ki deluje izjemno naravno in se tako popolnoma prilagaja tenu naše polti.

PREBERITE ŠE:  Trend: Ženske modne frizure 2015

Ženske frizure 2015: nov trend barvanja si oglejte v galeriji

Ženske frizure 2015Odpri galerijo
PicMonkey Collage Kaj prinaša New York Fashion Week – Jesen/ Zima 2015 1 Sivolase ikone uličnega stila na modnem blogu Advanced Style coverFW Tedni mode jesen-zima 2015: Najboljši “streetstyle” s tedna mode v New Yorku Rutka Frisky Face Frisky Face – Slovenske rutke za na sneg · · · · ·