PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Adijo “ombre”! Med najbolj popularne ženske modne frizure leta 2015 se je prikradel nov trend, ki je počasi a zanesljivo izpodrinil prej izjemno priljubljeno dramatično prelivanje las iz temnejših v svetlejše odtenke, ki smo ga poznali kot “ombre”. Umetniki barvanja las so ga poimenovali “balayage”.

Najnovejši trend v barvanju las za ženske modne frizure v letu 2015, ki so ga najboljši umetniki barvanja las poimenovali “balayage”, je s svojo popularnostjo izpodrinil “ombre” – dramatičen način barvanja las, pri katerem je šlo za močno poudarjene svetlejše konice las. Letošnje leto se trendi barvanja las odmikajo k bolj naravnemu videzu, ki ga dosežemo z nežnim, minimalnim prelivanjem iz temnejše v svetlejšo, ki ga dosežemo s tehniko barvanja las “balayage”. V kolikor si želimo najbolj trendi barve tudi same, k frizerju prinesimo poljubno fotografijo (v spodnji galeriji jih je kar nekaj) in poudarimo, da želimo le rahlo prelivanje barv, z nežnimi poudarki. Učinek bo še boljši, če frizer osnovno barvo las malce potemni in se nato poigra s svetlenjem. Balayage tehnika je primerna tako za svetle kot tudi temne lase.

PREBERITE ŠE:  Trend: Ženske modne frizure 2015

V galeriji poglejmo inspiracije za žensko modno frizuro 2015 – balayage frizuro.

Ženske modne frizure 2015Odpri galerijo

Ujemite trende tudi na moškem področju in si oglejte moške modne frizure 2015.

naslovna 2 Ženska modna sončna očala 2015 Ženske frizure 2015 Ženska frizura 2015: V trendu je prečka na sredi glave Moda pomlad / poletje 2015 Moda pomlad / poletje 2015: Dizajnerski kosi, ki bodo pregnali zimo cover-zenske-modne-frizure-2015 Trend: Ženske modne frizure 2015 · · · · ·