Povratek frfruja
Utrip mesta · moda · ženska moda

Z obuditvijo mode preteklih 70-ih je letošnjo pomlad svoj modni povratek doživel tudi boemski frfru. Eden izmed najbolj privlačnih trendov za frizure 2015 obrazu doda ravno pravšnjo mero francoskega šika kot tudi pridih uporniške dekliškosti.

70-ta leta prejšnega stoletja na modnem področju doživljajo pravi revival. Tako pa je tudi na področju lepote in trendov za frizure 2015, saj nazaj v modo prihaja boemski frfru, ki se odlično ujema s trenutno modnimi hlačami na zvonec, čipkastimi topi in resastimi oblekami. V galeriji si oglejte slavne lepotice iz preteklosti in sedanjosti, ki odlično nosijo sproščen frfru, ki njihovemu obrazu doda pravšnjo mero francoskega šika in rahel pridih dekliške neukročenosti.

PREBERITE ŠE:  Trend: Ženske modne frizure 2015

Jane BirkinOdpri galerijo
The Unstainable Hit na Kickstarterju – The Unstainable, bela ženska srajca, ki jo je nemogoče umazati Moda za neklasične neveste “Anti-nevesta”: Poročne obleke za neklasične neveste H&M poletje 2015 H&M v novi kampanji s supermodeli za poletje 2015 Viktorijini angelčki Victoria’s Secret: Znanih je 10 novih Viktorijinih angelčkov · · ·