#glitterroots: nov trend ženskih frizur
Utrip mesta · moda · ženska moda

#glitterroots je nov trend ženskih pričesk. Gre za kombinacijo prečke na sredi glave, narastka in bleščic, včasih pa te spremljata tudi dve majhni figi. Navihana pričeska je eden od najlažjih trendov, ki te dni kraljuje Instagramu. Bleščice namreč čudovito zakrijejo moteč narastek in vsakdanjo, za nekatere morda celo neurejeno pričesko spremenijo v izjemno, vredno fotografiranja in deljenja na Instagramu.

S približevanjem prazničnih dni že komaj čakamo, da v svoje življenje ponovno vnesemo magične bleščice. Tokrat jih lahko potresemo tudi po laseh, še bolje, po narastku in ustvarimo zanimivo pričesko #glitterroots, vredno deljenja na Instagramu. #glitterroots je nov trend ženskih pričesk, ki je obenem med najenostavnejšimi. Za njegovo udejanjenje potrebujemo le nekaj bleščic in dve gumici, pa še ti nista zares potrebni. Uporabite ju le, če želite iti še korak dlje in iz svojih las narediti pričesko, ki ji v tujini rečejo ”space buns”. Gre za pričesko iz dveh simpatičnih figic, ki jo obožujejo dekleta vsepovsod po svetu in jo zadnje čase nosijo v kombinaciji z bleščečimi prečkami. Trend, ki ta trenutek kraljuje na družbenih omrežjih, kot je Instagram, pobližje spoznajte v galeriji.

PREBERITE ŠE: Modni trendi 2015: letošnja jesen bo v znaku semiša

#glitterroots: nov trend ženskih frizurOdpri galerijo
54bc0009d41f3_-_hbz-10-for-30-00-ppht1g-joanna 10 stvari, ki jih mora imeti ženska v omari do 30. leta Mavričast narastek Frizure 2015: je mavričast narastek najbolj vroč trend v barvanju las? Victoria's Secret Fashion Show 2015: najboljši trenutki z modne revije Victoria’s Secret Fashion Show 2015: Utrinki z največje modne revije na svetu! Tatu iz bele kane 20 čudovitih tetovaž iz kane, ki spominjajo na čipke ·