Ženske modne frizure 2015
Utrip mesta · moda · ženska moda

Mlada dekleta modnega navdiha ne iščejo zgolj v garderobah svojih babic, ampak posnemajo tudi njihov videz. Pri izbiri barve za lase namreč množično posegajo po sivih odtenkih. Tako je, trende za ženske frizure 2015 bodo zaznamovale privlačne sivolaske.

Trende za ženske frizure 2015 zaznamujejo tudi nove barve las. Med temi izstopa siva, katere se do danes ni držal prav dober sloves. Ob odkritju prvega sivega lasu se je namreč zjokalo že marsikatero dekle. Tako je, do danes. Ta hip je namreč najbolj trendi barva las prav siva. Predstavljamo vam sivolasa dekleta, ki so se odločila svojo usodo vzeti v svoje roke in dokazati, da so tudi sivolaske lahko hudo seksi.

PREBERITE ŠE:  Trend: Ženske modne frizure 2015

Ženske frizure 2015: privlačne sivolaske si oglejte v galeriji

Ženske modne frizure 2015Odpri galerijo
Pomladni trenčkot Trenčkot – kakšen dežni plašč bomo nosile to pomlad? Sončna očala pomlad/poletje 2015 “Luksuzna” ženska sončna očala pomlad/poletje 2015, ki so v bistvu smešno poceni Boemske poročne obleke Boemske poročne obleke: Inspiracija za bodoče “boho” neveste Ženski čevlji jesen/zima 2015 Ženski čevlji 2015: Modni trendi za jesen/zimo 2015 · · · · ·