Poslikani lasje – novi modni trend v barvah mavrice
V zraku · trend

Vedno znova nas fascinirajo in presenetijo inovacije na področju barvanja las z mavričnimi barvnimi odtenki. Bleščeče “zabrite tetovaže” in živahni skriti koreni las sta le dva primera domiselnih pričesk. Tu je nov trend v barvah mavrice – poslikani lasje.

Naravnost navdušeni smo nad modnimi slogi barvanja las oblikovalke pričesk Janine Ker.

Delo Janine smo opazili že pred časom na njenem Instagram profilu. Fasciniral nas je način, da vse “odpičene” pričeske nastanejo najprej kot skica na listu papirja, šele kasneje pa idejo prenese na glave svojih strank. Ustvarjala je že vse – od pikic do lososovih svetov na laseh. Nas je še posebej navdušilo vrtno cvetje, vtisnjeno v pramene neke ženske.

In kaj je najboljši del? Barva je le začasna. V spodnji fotogaleriji si lahko ogledate delo Janine. Mogoče najdete celo kakšno dobro idejo zase. Poslikani lasje so vendar najnovejši modni trend, ki se poslužuje barv mavrice.

PREBERITE ŠE: Čipkasti modni spektakel v ljubljanskih Križankah

Ženske frizure 2016: poslikani lasje v barvah mavrice

Barvanje las s šablonoOdpri galerijo
DogovorjenoMesto Pošta Slovenije vam paket dostavi tudi na teraso Stenska ura Oqloq Minimalistična stenska ura Oqloq nike-classic-cortez-spring-2015-1 Nike Cortez – legendarni športni čevelj iz arhivov na modne piste in v omare fashionistov Urbana poroka · · · ·