ŽENSKE FRIZURE 2017
Utrip mesta · moda · ženska moda

Letos je leto eksperimentiranja. Poskusite kaj novega, kaj drznega. Zbrali smo 7 pričesk, ki bi jih letos morala poskusiti vsaka ženska. Tukaj so top ženske frizure 2017.

Ženske frizure 2017 – 7 pričesk, ki bi jih morala letos poskusiti vsaka ženska:

Krep pričeska (kodri, narejeni s krepalnim likalnikom)

Se še spomnite pričeske, ki smo jih nosili v osemdesetih in devetdesetih? Morda ste si prisegli, da si krep pričeske nikoli več ne boste naredili, a to še ne pomeni, da nikoli več ne bo moderna. Letos se namreč vrača. Če ne želite celotne ekstravagance nekoč tako opevane pričeske, si lahko naredite krep pričesko le na nekaterih mestih, te pa nato z ravnimi lasmi spnete v čop.

Kodri, kodri in še enkrat kodri

Bodisi gre za naravne kodre ali pa za moderno trajno – zdaj je vaš čas. Pustite kodrom, da prosto padajo. Bolj so definirani, bolj so voluminozni, bolje je!

View this post on Instagram

💥👀

A post shared by ALANNA (@alannaarrington) on

Ledena blondinka

Naravne in beljenje blondinke, leto 2017 kliče po ledeni preobrazbi. Ledene blondinke so videti odlično same po sebi, kot tudi s pastelnimi podtoni, kot sta modra ali pa barva sivke.

PREBERITE ŠE: Ženske frizure 2017: top 5 frufrujev letošnjega leta

Drobni lasni dodatki

Kantavtorica Janelle Monáe je kraljica lasnih dodatkov. Lase si okrasi s sponkami, zlatimi žicami, biseri … Čeprav si lahko da v lase skoraj vse, je navdih ženskam po svetu, da letos poskusijo z manjšimi lasnimi dodatki.

Shag (stopničasto porezana kratka pričeska)

Ko se srečajo sedemdeseta in 2017 nastane shag ali stopničasto porezana kratka pričeska. Poiščite si frizerja, ki ve, kako v rokah vrteti škarje za mehko, stopničasto in ob obrazu padajočo pričesko. Bolj je pričeska razkuštrana, bolje bo.

Hair sponging

Sponging je tehnika barvanja las, ki jo je ustvaril britanski salon The Chapel v sodelovanju z Redkenom. Tako kot smo kot otroci z gobico barvali slike, tako frizer na lase nanese bravo in pri tem ustvari različne oblike in potiske.

Barva tigrovo oko

Rjavolaske, tale je za vas. Barva, katere navdih je dragoceni kamen tigrovo oko, je mešanica zlate in rjave, prameni v barvi karamele popestrijo toplo ali temno čokoladno rjavo bravo. Pričeska, ki bo pristajala prav vsakemu dekletu.

ženski čevlji 2017 natikači Ženski čevlji 2017: natikači so čevlji leta in tukaj je nekaj najlepših ženske frizure 2017 Ženske frizure 2017: top 5 frufrujev letošnjega leta modni trendi 2017 Modni trendi 2017: “hipbone cutout” – bočni izrez bo največji trend poletja Vetements x Levis Vetements x Levis – denim kavbojke, s katerimi kažete zadnjico · · · · · ·