ženske frizure 2017 geode
Utrip mesta · moda · ženska moda

Le kaj je letos z “geode” trendom? Pojavlja se namreč povsod, zato bi lahko skoraj z gotovostjo trdili, da je to eden od najbolj vročih trendov prve polovice leta 2017. Trend je namreč že našel ustnice ter nohte, zdaj pa je prišel še na lase. Sijoče mavrične barve in spektakularen kristalen videz kamnin ponuja nešteto možnosti tako za odtenke kot tudi za samo uporabo. Bi si drznile?

Geode je manjša kamnina, ki v sebi skriva kristale in minerale. Ti se začnejo kot manjši mehurčki v sedimentnih kamninah, z leti pa se njihova skorja utrdi in v pravih pogojih nastanejo kristali. Ko kamnino odpremo, lahko vidimo plasti mineralov, pogled nanje pa je čudovit.

PREBERITE ŠE: Lepotni trendi 2017: najbolj vroča manikira pomladi so “geode” nohti

Na enak način se trenutno barvajo tudi lasje – gre namreč za večplastno barvanje, več različnih barv v eni sami pričeski, ki se razkrijejo takrat, ko premaknemo glavo. Živahna pričeska pomete z vsemi običajnimi pričeskami in dokazuje, da je primerna za tista najdrznejša dekleta.

Galerija – ženske frizure 2017: geode lasje – živahne barve, ki se skrivajo med naravnimi lasmi

Ženske frizure 2017: "geode" lasje – živahne barve, ki se skrivajo med naravnimi lasmiOdpri galerijo
ženske kopalke 2017 Ženske kopalke 2017: letos bodo ‘in’ kopalke iz osemdesetih BeFunky Collage Urša Zrnec – UZ jewellery: slovenski nakit, ki osupne 1 Kylie + Kendall ekskluzivno v Ikoni v Ljubljani BeFunky Collage Teh 9 kosov imajo zdaj v omari najbolj modna dekleta na svetu · · · · · ·