Ženske pričeske 2017: barva las tigrovo oko
Utrip mesta · zdravje & lepota

Ko gre za nežen ombre videz – temnejši narastek v kombinaciji s svetlejšo barvo –, smo videli že skoraj vse barvne kombinacije, a na najboljšo smo dolgo čakali. Spoznajte tehniko tigrovo oko, kombinacijo, ki jo je navdihnil istoimenski poldragi kamen z rumenimi in zlatorjavimi črtami. Lase, odete v barve tigrastega očesa, smo že lahko videli pri Jessici Alba in Jennifer Lopez.

Barva tigrovo oko je barva las leta 2017. Barvni preliv se zgleduje po poldragem kamnu tigrovo oko, ki mu pravimo tudi kristal nove moči. Zanj je značilno, da krepi harmonijo in ravnotežje ter pomaga pri sproščanju. Kdor ga ima pri sebi, je potrpežljiv kot tiger, kar pomeni, da lahko dolgo čaka na pravi trenutek. Povečuje samozavest, izboljšuje spomin in odpravlja strahove.

PREBERITE ŠE: Intervju – Loui Ferry: Za vsako uspešno pričesko … stoji Loui!

Pri barvanju las v barve tigrovega očesa se uporablja tehnika balayage, katere namen je posnemanje trenutka, ko svetloba oz. žarki osvetlijo lase. Podobna je tehniki ombre, a le toliko, da je svetlejša barva bolj poudarjena od sredine las do konic.

Ženske pričeske 2017 – ‘tigrovo oko’ je barva leta 2017:

Ženske pričeske 2017: barva las tigrovo okoOdpri galerijo

06-pretty-woman-bath.w750.h560.2x Znanost pravi, da boste po tej pesmi za 65 odstotkov mirnejši movember nega brade brkov Movember: kako brke in brado negovati ta november? Nohti okrašeni z rastlinami. Cvetoči nohti – manikura z rastlinami Povprečna Američanka leta 2016 Tako je leta 2016 videti povprečna Američanka – namig: ni takšna kot iz videospota · · · · ·