ženske frizure 2017
Utrip mesta · moda · ženska moda

Bi si ostrigle frufru ali ne? Nam bo pristajal ali ne? Ena od ženskam najbolj poznanih skušnjav in hkrati izjemno trendovska frizura, saj jo nosijo vsa tista najbolj ‘it’ dekleta. Poiskali smo 5 top frufrujev za 2017, in prepričani smo, da bo kakšen izmed teh pristajal tudi vam.

Top 5 frufrujev 2017:

Frufru ‘Jane Birkin’

Frufru Jane Birkin je še danes eden od najbolj slovitih frufurjev vseh časov. Poda se k ravnim dolgim lasem ali pa k shag pričeski. Ključno je, da so lasje mehki in da se med seboj ločijo kar sami. Frankofilke, to je za vas!

View this post on Instagram

🤠thanks for the shag @bridgetbragerhair 😘

A post shared by January Jones (@januaryjones) on

Kodrast frufru

Ženske se vedno pogosteje odločajo, da naravnim kodrom puščajo prosto pot. Kar je nekoč veljajo za slab trend iz osemdesetih, je prava trendovska pričeska. Tako je v trendu tudi delni tanjši kodrast frufru, ki ni pretežek.

View this post on Instagram

#WBW Natural

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

PREBERITE ŠE: Ženske frizure 2017: “geode” lasje – živahne barve, ki se skrivajo med naravnimi lasmi

Frufru ‘Brigitte Bardot’

Še eden od slavnih ikoničnih frufrujev! Frfru Brigitte Bardot je bil razdeljen na sredini, lasje pa so v plasteh padali okoli ličnic, kar je dalo njenemu obrazu bolj ovalno, srčasto obliko. To je odlična izbira za tiste, ki ne želite kratkega frufruja.

Frufru na stran

Frufru na stran je prava umetnost, še posebej, če ga kombiniramo s kratkimi lasmi. In Katy Perry je dokaz, da je prava kombinacija nedvomno supervroča. Vedno je treba upoštevati naravno teksturo las in dejstvo, da bo za to pričesko potrebnega kar nekaj vzdrževanja.

View this post on Instagram

I WASNT READY TILL NOW

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Mikro frufru

Mikro frufru je tako retro (spomnite se Bettie Page) kot tudi supermodern (Bella Hadid). Neposreden videz je vreden stalnega vzdrževanja. Krajša je dolžina, bolj boste drzne.

modni trendi 2017 Modni trendi 2017: “hipbone cutout” – bočni izrez bo največji trend poletja Vetements x Levis Vetements x Levis – denim kavbojke, s katerimi kažete zadnjico lepotni trendi 2017 Lepotni trendi 2017: zdaj so ‘in’ obrvi v obliki ptičjih peres Jeff Koons x Louis Vuitton Jeff Koons x Louis Vuitton: znamenite umetniške slike na znamenitih torbicah · · · ·