glass hair
Utrip mesta · moda · ženska moda

Se še spomnite fenomena “glass skin” (steklena koža), ki je prišel iz Koreje in v trenutku osvojil ženske po celem svetu? Gre namreč za popolnoma sijočo kožo, do katere se pride z natančno izdelano rutino, ki lahko vključuje tudi več kot 10 različnih korakov. Zdaj k nam prihaja še en ‘stekleni’ trend, in sicer “glass hair”.

Glass hair ali v prevodu stekleni lasje prihajajo naravnost iz Hollywooda. Gre za strogo postrižene lase na paž, ki imajo svilnato teksturo in maksimalen sijaj. Frizuro so popularizirale sestre Kardashian-Jenner, saj smo jo imeli že večkrat priložnost opaziti prav na Kim in Khloe Kardashian ter Kylie Jenner. Med tem, ko pri njih ni vedno jasno, ali gre za prave lase ali uporabljajo lasuljo, so druge poznane osebnost potrdile, ta je prav ta frizura tista, ki so jo izbrale za daljše časovno obdobje. Tako na glass hair prisegajo Lucy Hale, Hailey Baldwin, Olivia Culp, Jourdan Dunn in mnoge druge zvezdnice. Zaradi relativno lahkega vzdrževanja in elegantnega videza predvidevamo, da bo ta pričeska pravi hit.

View this post on Instagram

Not an ad

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

View this post on Instagram

Letzzzzz be blunt ✂️ @justinemarjan

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

View this post on Instagram

Can Dru Hill make another album?? I miss R & B music

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

View this post on Instagram

👾

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Kako izbrati ustrezen klobuk glede na obliko svojega obraza? Kako izbrati ustrezen klobuk glede na obliko svojega obraza? Ljudem se je zmešalo zaradi Crocsovih petk, ki so 'ženski čevelj letošnjega poletja'. Ljudem se je zmešalo zaradi Crocsovih petk, ki so ‘ženski čevelj letošnjega poletja’ stilski nasveti Stilski nasveti stilistke princese Diane, ki vam bodo pomagali do elegantnega videza skort Kratke hlače s krilom (“skort”) so modni hit letošnjega poletja! · · ·