nordic blonde
Utrip mesta · moda · ženska moda

V letošnjo pomlad boste vstopile kot nordijske boginje. Zakaj? V trendu je namreč ledeno bela barva las, ki vas bo v trenutku popeljala na mrzli sever.

Ko vam nekdo reče “platinasto blond”, na koga pomislite? Na brezčasno Marilyn Monroe, na Kim Kardashian, mogoče na Lady Gago? Ta hladna in svetla barva las nedvomno pristaja vsem trem. A če želite biti še drznejše, poskusite z naslednjo stopnjo, nordijsko ledeno belo barvo las, ki je trenutno pravi trend in najverjetneje najbolj “platinast” odtenek, ki ste ga kadarkoli videli.

A da nastane, je treba kar nekaj časa, potrpljenja in doslednosti. Do takšnega rezultata se pride v petih do osmih urah, odvisno seveda od izhodniščne barve las in njihovega stanja. Kolorist Nikki Ferrera pravi, da je poleg barve las treba upoštevati še ton kože. “Ta barva bo najbolje videti na ljudeh s svetlejšo poltjo in tistih z zlatkastjo poltjo, najbolje pa bo izpadla na laseh, ki so naravno svetlo rjavi in blond.”

View this post on Instagram

#NordicWhite #NordicWhiteHair WHICH ONE DO YOU PREFER 🤔🤔 Same hair , different lighting 💡 @lanaaa_g EVERYTHINGS LITTY THO 💰 . Outdoor is super bright and indoor has a bunch of shadowing 🤷🏻‍♂️ . . . . ________ⓗⓐⓘ®LIKEaB 💣💲💲_____________ 🔌🔌🔌🔌 . #btconeshot19_platinum @oneshothairawards #oneshothairawards #behindthechair . . @cosmopolitan @cosmoprofbeauty @behindthechair_com @modernsalon @american_salon @fuckinghair @saloncentric @framar @fj.studios @saloncentric @isa.professional @schwarzkopfusa @mastersofbalayage @brazilianbondbuilder @authentic.hairarmy #balayage #balayageombre #balayagehighlights #babylights #hairpainting #balayagehair

A post shared by Platinum Blonde Daddy (@hairlikeaboss) on

Preden si torej začnete delati zalogo vijoličnih šamponov, obiščite svojega frizerja in ga povprašajte, ali je sploh mogoče, da na vaših laseh izvede to spremembo in kako pri tem lase ohraniti čimbolj zdrave.

View this post on Instagram

❄️kald blond

A post shared by Karina Holtvedt Andersen (@reir.karinaandersenhair) on

shutterstock_768169024 Največje napake, ki jih delajo neveste pri izbiri poročne obleke pleteni cevlji Ženski čevlji 2019: najlepši pleteni čevlji, ki so hit letošnje pomladi in poletja hlacke “Spodnje hlačke” iz džinsa za 300 evrov hm studio 2019 H&M Studio SS 2019: od danes naprej lahko kupite to čudovito kolekcijo · · ·