PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ste se znašli na točki, ko je vaš videz postal popolnoma dolgočasen? Želite ustvariti modno pričesko, a vendar ste v hudi vsakodnevni stiski s časom? Za vas smo poiskali rešitev. Spodaj najdete preproste elegantne pričeske, ki so naravnost primerne za tiste, ki vedno zamujate ali ste leni.

Preproste elegantne ženske pričeske:

Preproste elegantne ženske pričeske: Zavita figa

Lase razdelite na dva enaka dela in napravite vozel. Z enim delom jih zvijte v klopčič v smeri urinega kazalca in pritrdite z lasnico. Nato enak postopek ponovite še s preostalim šopom las, le da ga tokrat ovijte v nasprotni smeri. Konec skrijte pod figo.

Preproste elegantne ženske pričeske: Pompadour

Uredite si pričesko v slogu Pompadour. Sprednje lase z lasnicami pripnite nazaj. Postopek ponavljajte, dokler ne boste speli vseh las na lasišču, kot kaže spodnja slika.

Preproste elegantne ženske pričeske: Nizozemska kita

Ustvarite nizozemsko kito. Te so trenutno med najbolj popularnimi. Plesti jo začnite na eni strani glave in potujte proti drugi, kjer jo pritrdite z elastiko. Preostali lasje naj prosto padajo na ramena. Lepo je videti, če jih nekoliko skodrate s pomočjo kodralnika.

Preproste elegantne ženske pričeske: Kodri, narejeni s pomočjo likalnika

Napršite lase s sprejem za zaščito las pred vročino. Začnite na sprednji strani. Majhne pramene las ovijte okoli likalnika in ga počasi potegnite skozi lase. Ko postopek končate, po laseh nežno razpršite utrjevalec pričeske.

Preproste elegantne ženske pričeske: Eleganten čop

Spnite lase nazaj, v eleganten čop. S spodnje strani zgrabite pramen las in ga ovijte okoli čopa ter ga pritrdite z lasnico.

PREBERITE ŠE: Ženske torbice skozi čas: zgodovina ženskih tobic

Preproste elegantne ženske pričeske: Hitra in enostavna dvignjena pričeska

Spnite lase v čop. Konico čopa potegnite skozi spete lase, kot kaže slika, in jih pritrdite z lasnico. Preprosto in elegantno!

Preproste elegantne ženske pričeske: Dvojni konjski rep

Lase spnite v dva čopa, drugega nad drugim. Lase zgornjega nekoliko našopirite, da dosežete dodatni volumen.

Preproste elegantne ženske pričeske: Trojni topsi rep

Razdelite lase na tri dele. Spnite jih v tri čope, enega vrh drugega. Konice čopkov zataknite med glavo in elastiko ter jih potegnite skozi dno.

9. Super kratki videz

Če imate kratke lase, je ta pričeska prava za vas. Zmočite glavo in lase poškropite s sredstvom za zaščito proti vročini. Počešite se nazaj in lase hkrati sušite s sušilcem. Uporabite malo gela za utrjevanje las.

Preproste elegantne ženske pričeske: Ohlapna kita

Skrtačite lase na eno stran. Razdelite jih na tri enake dele, iz katerih spletite preprosto kito. Na konicah las jo spnite z elastiko. Kito nekoliko raztegnite, na ta način ji boste dodali volumen.

Zgodovina ženskih torbic Ženske torbice skozi čas: zgodovina ženskih torbic Obleka Omnia ponuja 100 različnih stilov Omnia: obleka, ki jo lahko nosite (dobesedno) na 100 in 1 način! Tatuji na ustnicah Lepotni trendi 2016: tatuji na ustnicah Najlepše espadrile 2016 Najlepše espadrile za poletje 2016 · · · ·