ženske kopalke 2018
Utrip mesta · moda · ženska moda

Opravili smo domačo nalogo: za 2018 smo analizirali potiske, silhuete in barve ženskih kopalk, na katere letos prisegajo modni oblikovalci. To so kopalke, ki bodo nedvomno največji trend tega poletja. Te čudovite ženske kopalke 2018 bodo z vami na počitnicah letos, in če boste vložili tudi v kakovost, tudi v 2019.

Pripravili smo najbolj trendovske ženske kopalke 2018, torej trende, ki bodo letos zaznamovali kopalno modo.

Kopalke s pasovi

Debelejši kontrastni pas okoli pasu ali pas, pritrjen na spodnji del bikinija – pas na kopalkah bo pritegnil pozornost na naš pas.

Solid & StripedOdpri galerijo

Kopalke s pikicami

Klasičen potisk je v zadnjih letih našel pot nazaj na ulice, zakaj torej ne bi na kopalke?

InamorataOdpri galerijo

Kopalke s potiski sadja

Med potiski najbolj izstopajo potiski s češnjicami, seveda pa ne manjka limon, banan in ananasov.

OsklenOdpri galerijo

Žamet

Žametne kopalke ostajajo trend tudi letos. Le da imamo letos tudi večjo barvno izbiro.

Out From Under WinnieOdpri galerijo

Kopalke z okrasjem

Asimetrični naborki, cvetlice in razno okrasje na eni strani kopalk so eden izmed trendov, ki jih bomo letos kar pogosto videvali na plaži.

SheinOdpri galerijo

Športni modrčki

Visokemu nožnemu izrezu, ki je bil absolutni hit lanske kopalne mode, sledijo modrčki v športnem stilu, ki prav tako spominjajo na 80. leta prejšnjega stoletja. Funkcionalen dizajn je sicer primernejši za dekleta z manjšim oprsjem.

Zulu & ZephyrOdpri galerijo

Rebraste kopalke ali kopalke iz bombaža z vzorcem črt ali kara

Kopalke ali bodi? Še bolje … oboje? Teksturirana tkanina ponuja nekoliko več kot običajne enodelne kopalke iz lajkre. Kombinirate jih lahko s kratkimi hlačami in sandali s polno peto.

Made By DawnOdpri galerijo

Kopalke, kjer kažemo ritko

Ženska lahko brez sramu v 2018 pokažemo nekaj več ritke. Tega ne bomo dosegle le s tangicami, ampak tudi s spodnjim delom kopalk, ki jih radi opisujemo s cheeky. Še posebej boste zažigale, če si izberete enodelne.

Solid & StripedOdpri galerijo

Topli barvni toni

Od barve ognjiča do svetlo oranžne – letos bomo ‘sijale’ v toplih tonih. Pomislite na katerikoli odtenek, ki vas spominja na sončni vzhod, in voilà, ženske kopalke 2018 so tu!

MisguidedOdpri galerijo
7f72dca1bda6c824e5888c57b6a5ed49 6 modnih trendov, ki za naše zdravje niso priporočljivi ženska moda 2018 Ženska moda 2018: pomlad bo v znamenju nežnih barv in drznih krojev Untitled-15 Ženska omara: v marcu ne pozabi na … cover-obleke Ženska moda 2018: čudovite pomladne obleke pod 50 evri · · · · · ·