PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Začetek jeseni smo že dodobra sprejeli. Sezona, ki prinaša tople barve in nekoliko manj tople dni, pa je postregla tudi z nekaj novimi pričeskami, ki jih bomo ženske to jesen vsaj poskusile. Od sodobne preobrazbe spetih las in boemskih kodrov do usnja – tukaj so najboljše pričeske za jesen 2015.

Tedni mode, kot je tisti v New Yorku, so nam pustili kar nekaj navdiha za pričeske – in to ne le avantgardne. Namesto tega so pričeske “dostopne” in nosljive, njihova ideja o vsakdanjosti pa je še kako dobrodošla. Tako jih bomo lahko nosile brez obotavljanja. Pripravili smo devet modnih smernic za pričeske 2015, ki so namenjene jesenskim dogodivščinam.

PREBERITE ŠE: Lepotne smernice 2015: jeseni bo v modi temnordeča šminka

V galeriji si lahko ogledamo jesenske smernice za ženske pričeske 2015.

Prečka na stran - Giambattista Valli Odpri galerijo

Chanelovi ikonski čevlji Chanel – video kampanja v čast ikonskim ženskim čevljem 8-in-1 Evolution Bra je najbolj vsestranski modrček na svetu. Zakaj je 8-in-1 Evolution Bra dejansko edini modrček, ki ga potrebuješ? Liebeskind Berlin Ljubljana Liebeskind Berlin / Ljubljana / Kaj je razlog, da kar naenkrat vse slovenske ženske želijo novo torbico Janja Videc - Witches Lookbook Witches lookbook: arhetipska modna zgodba slovenske oblikovalke Janje Videc · ·