Torbice in verižice v obliki hrane
Utrip mesta · moda · ženska moda

Umetnica Rommy Kuperus je našla zanimivo tržno nišo. Izdeluje namreč ženske torbice in verižice v obliki hrane. Bi nosili sladoled, kremni namaz Nutello ali bi pod roko raje dali francosko bageto? Če želite resnično popestriti vaš jesenski slog, boste s temi torbicami vsekakor zadeli v polno. Žal torbice niso užitne, tako da bodo tisti krompirčki in kosi pice ostali kjer so. Lahko pa sežete v torbico po denarnico in si ju privoščite kako drugače.

Ko pomislite na ženske torbice in vratni nakit, verjetno redko kdo dobi asociacijo na hrano. A prav to dvoje združujejo izdelki umetnice Rommy Kuperus, ki obroke hrane (jajce na oko na ponvi, zelena solata s paradižnikom, pica, pomfrit z majonezo, pečen piščanec) in priboljške kot sta Nutella in M&M-čki spreminja v torbice.

PREBERITE ŠE: Torbica, ki jo je navdihnila Big Mac-ova embalaža

”Neužitne” replike so tako zelo realistične, da bi jih človek zamenjal za pravo hrano. Žal niso in morda se komu zdijo neokusne, a dejstvo je, da boste z njimi pritegnile prozornost, trgovcem oziroma ponudnikom hrane pa priskrbele goste, saj boste marsikomu ustvarile apetit. In je, ideja ni nova, a če želite podoben modni kos v obliki hrane na primer od Chanela, ki je lani predstavil sličen koncept, boste za to odšteli vrtoglave zneske, v primeru izdelkov Rommy Kuperus pa vas nakup ne bo stal več kot nekaj izletov v trgovino z živili.
Torbice in verižice v obliki hraneOdpri galerijo
V trendu je semiš Modni trendi 2015: Letošnja jesen bo v znaku semiša Nova kolekcija čevljev Sophie Webster Sophia Webster: Kolekcija čevljev, ki jo je navdihnila punčka Barbie Bele kavbojke Modna evolucija trenda, ki ne gre iz mode: Bele kavbojke Nakit za obraz Akiko Shinzato: Edinstven nakit za obraz · ·