Ženski čevlji jesen/zima 2015
Utrip mesta · moda · ženska moda

Modne revije tednov mode za sezono jesen/zima 2015 so za nami in končno lahko izluščimo prevladujoče trende, ki bodo zaznamovali naše jesenske stylinge. Ker pa Fashion Week-ova modna napoved narekuje nove modne trende tudi kar se tiče obutve, preverimo, kateri ženski čevlji bodo modni letošnjo jesen.

Čeprav še nismo dobro zakorakali v pomlad in odprti spomladanski sandali še vedno potrpežljivo čakajo na nas, je tu “trend report” s tednov mode za sezono jesen/zima 2015. Fashion Week je ponovno postregel z veliko mero inovativnosti, pa tudi s kančkom šokantnosti. Med ključnimi modnimi trendi letošnje jesenske sezone so se tako znašli “viktorijanski” salonarji in škornji z vezalkami, “kosmati” čevlji, oprijeti škornji, škornji z resicami in obutev v zanimivih barvnih kombinacijah.

PREBERITE ŠE: Ženski čevlji 2015: modni sandali za pomlad/poletje 2015

Poglejmo, kateri ženski čevlji si zaslužijo naziv “najbolj modni čevlji jesen/zima 2015”.

Christian DiorOdpri galerijo
PicMonkey Collage NikeLab x sacai – ženska kolekcija športnih oblačil za pomlad/poletje 2015 C&A - nova kolekcja pomlad poletje 2015 Predstavitev kolekcije blagovne znamke C&A pomlad / poletje 2015 Fashion Week 2015 - najboljši "streetstyle" modni dodatki Fashion Week 2015: Najboljši “streetstyle” modni dodatki tednov mode Obleka iz jeansa Moda pomlad / poletje 2015: Čas je, da kavbojke zamenjajmo za obleko iz jeansa · · · · ·