Balerinke z vezalkami
Utrip mesta · moda · ženska moda

So balernike z vezalkami, moderna interpretacija baletnih čeveljcev, naslednji veliki modni hit? Če gre soditi po nedavnih predstavitvah kolekcij znamk, kot so Miu Miu, Zara in Marni, ki vse vanje vključujejo svoje različice klasičnih balerink, potem vemo, da se kuhaj nekaj velikega.

Balerinke z vezalkami v interpretaciji različnih znamk so napovedale veliki povratek. Začelo se je že lani, ko so se pojavile na modnih pistah za pomlad in poletje, nadaljevalo letos pomladi, zdaj pa očitno vstopajo skozi glavna vrata, saj so del številnih novih modnih kolekcij in bodo v prihodnosti preplavile prodajne police vseh glavnih modnih akterjev.

PREBERITE ŠE: Najlepše espadrile za poletje 2016

Gre za moderne različice klasičnih balerink, ki so svilnata trakca, ki se zavežeta okoli gležnjev, zamenjale za vezalke in druge izpeljanke zategovanja, ki skrbijo, da so čeveljci ne le udobni, ampak tudi trdno na nogah. Od barv prevladujejo roza, črni in pastelni odtenki, pa tudi srebrna, modra in druge barve se najdejo vmes.

Ženski čevlji 2016 – balernike z vezalkami:

Balerinke z vezalkamiOdpri galerijo
s.Oliver kolekcija jesen 2016 Kolekcija s.Oliver jesen 2016 Black Label – za mestne dame Moda z letališča. Letališče kot modna pista Obvezne reči v ženski torbici 10 nepogrešljivih stvari, ki jih mora imeti v svoji torbici vsaka ženska Kate Middleton in njene drzne oprave. Obleke Kate Middleton, ki jih je po vsej verjetnosti nosila brez blagoslova kraljice · · · ·