pleteni cevlji
Utrip mesta · moda · ženska moda

Letošnjo pomlad in poletje bodo zaznamovali pleteni ženski čevlji, ki prihajajo v različnih oblikah: sandalih, salonarjih, balerinkah, natikačih … Vaše pletene torbe bodo končno dobile vrednega sopotnika ali pa nasprotnika!
Med najlepšimi ženskimi čevlji 2019 so svoje mesto dobili tudi pleteni čevlji, ki so čisti hit pomladne in poletne sezone. Te boste lahko kombinirale s svojimi pletenimi torbicami, odlično pa bodo videti tudi v kombinaciji s kavbojkami v vintage stilu ali retro oblekami s cvetličnim vzorcem. Med pletenimi čevlji za letošnje leto prevladujejo predvsem naravni toni.

Na voljo so modeli večjih dizajnerskih znamk in znamk high street mode. Katere boste izbrale, je na vas, pazite le da bodo dovolj udobne, da vas v vročih poletnih dneh ne bodo ožulile. Za vas smo izbrali nekaj čudovitih modelov pletenih čevljev, s katerimi boste to poletje nedvomno kraljevale mestnim ulicam.

Galerija – Ženski čevlji 2019: najlepši pleteni čevlji, ki so hit letošnje pomladi in poletja

ZaraOdpri galerijo
hlacke “Spodnje hlačke” iz džinsa za 300 evrov hm studio 2019 H&M Studio SS 2019: od danes naprej lahko kupite to čudovito kolekcijo shutterstock_670788661 5 zlatih modnih nasvetov za ženske nad 40. letom starosti zenske frizure ki pomladijo Ženske frizure: pričeske, ki te bodo pomladile · · ·