sandali 2019
Utrip mesta · moda · ženska moda

Morda se vam zdi prezgodaj, da bi kupovale poletne sandale, ampak saj veste, kako spremenljivo je vreme, kajne? Zato ni nič narobe, če si prve poletne sandale privoščite že zdaj! In mi smo za vas izbrali najlepše!

Komaj čakamo poletje! Tudi ve? Poletje je polno optimizma, sončka, lahkotnih oblačil in lahkotne obutve. Kmalu bo maj, ki bo, upajmo, dovolj topel, da obujemo prve sandale in razkažemo svoja lepa stopala.

Da pa bomo pri vsem skupaj tudi modne, smo vam pripravili galerijo, kjer boste našle najbolj modne stile za letošnje poletje. Našle boste različne stile v različnih cenovnih razredih, kar seveda pomeni, da boste našle tudi nekaj zase!

Galerija – Ženski čevlji 2019: najlepši sandali za letošnje poletje

Topshop, FloraOdpri galerijo
coachella 2019 Coachella 2019: to so najboljši stajlingi z glasbenega festivala 5 modnih trendov, ki jih moški ne marajo, a se jim ženske ne odrečemo 5 modnih trendov, ki jih moški ne marajo, a se jim ženske ne odrečemo 1847_burnt-orange_3-web Najbolj minimalistične bikinke na svetu, ki vam bodo dvignile pritisk shutterstock_477963829 Z njimi težko zgrešiš: obleke, ki jih mora imeti vsaka ženska · · ·