Žensko spodnje perilo
Utrip mesta · moda

Pravilno izbrano žensko spodnje perilo naredi vsako žensko zapeljivo in samozavestno. Zakaj ne bi potegnili črte tudi v garderobni omari in začeli znova tudi pri spodnjem perilu, če je potrebno? Zakaj si ne bi vzeli časa in pogledali stanje v predalu s spodnjim perilom?

Imate tudi vi v predalu že predolgo tiste spodnjice, ki bi jih morali že pred časom vreči stran? In nedrček, katerega trak ni več raztegljiv, pa še kar vztrajate z njim? Osnovna in urejena garderoba se začne pri ženskem spodnjem perilu, zato lahko čas izkoristimo za njegovo prenovo, če jo seveda potrebuje. Osnovna in najbolj uporabna kosa ženskega spodnjega perila, ki naj bi ju imela vsaka ženska, sta gladek kožni in črni nedrček. Ko smo odkljukale to točko, gremo lahko dalje s čipkastim, prosojnim, zapeljivim, drznim spodnjim perilom v kožni, črni, beli, rdeči barvi ter širimo barvno paleto po želji dalje. Saj veste, bolj samozavestno se počutite, če imate na sebi zapeljivo spodnje perilo. Samozavest pa je poleg nasmeha najboljši modni dodatek.

PREBERITE ŠE: Evolucija Victoria’s Secret Fantasy Bra – najbolj razkošen modrc skozi leta

Osnovne kose žesnkega spodnjega spodnjega perila si oglejte v fotogaleriji

Čipkast nedrček Next.Odpri galerijo
pust Pust: “DIY” pustni kostumi za pare 1 2 Pust: najboljše skupinske pustne maske in kostumi All stars Converse All star Converse: Andy Warhol x Converse – nova kolekcija superg pomlad/poletje 2015 cover-moda-pomlad-poletje-2015 Moda pomlad / poletje 2015 – modne smernice letošnjega leta · ·