ZRE_Schwendi_01_Titelbild
Utrip mesta · arhitektura · Utrip mesta · destinacija

Švico poznamo kot bogato državo, ki se nahaja v osrčju Alp in ponuja veliko naravnih znamenitosti. Temu primerno njeni prebivalci veliko pozornosti posvečajo turizmu, še posebej njegovim alternativnim oblikam.

V to kategorijo lahko uvrstimo tudi Null Stern Hotel, za nastanek katerega sta odgovorna Frank in Patrik Riklin ter njun poslovni partner Daniel Charbonnier. Hotel je v bistvu umetniška instalacija, saj nima stropa in sten, pač pa le posteljo pod švicarskim nebom. Obiskovalcem ponuja spektakularen razgled na dolino Saffien.

Po dveh uspešnih poletnih sezonah so vodilni prejeli več kot 4.500 prošenj za rezervacijo. Zaradi tega so se odločili, da v gorski vasici Wildhaus v Toggenburgu ponudijo novo namestitev, ki so jo poimenovali Zero Real Estate.

V čudoviti pokrajini bodo gostom, ki jih bo vseskozi razvajal butler, na voljo trije apartmaji. V primeru slabega vremena bo na razpolago hotelska soba v planinski koči ali na stari toggenburški kmetiji.

Švica sicer slovi kot ena izmed vodilnih držav na področju turizma. Ob tem se kar 4 švicarske univerze, ki se ukvarjajo s to panogo, uvrščajo med 10 najboljših na svetu. Po podatkih WTTC iz leta 2016 turizem po svetu zaposluje kar 292 milijonov ljudi.

Galerija – Zero Real Estate

Zero Real EstateOdpri galerijo
creative-design-giant-hands-bridge-ba-na-hills-vietnam-5b5ec9f07c1d1__700 Dih jemajoči most v Vietnamu, ki spominja na film Gospodarja prstanov Plavajoči park Rotterdam Plavajoči park v Rotterdamu je v celoti zgrajen iz odpadne plastike Gibraltar Skywalk Je to najbolj nora razgledna točka na svetu? Pristaniški bazen Aarhus Mestni bazen na Danskem, vreden zavidanja · · · ·