otroci_SUPERLEPKE_2
Utrip mesta · otroci

SuperLepke niso navadne nalepke, to so super nalepke, ki se lahko napopajo na šolske potrebščine, oblačila, čevlje in pravzaprav vsepovsod.

Ko je šel njihov mali v vrtec je bilo naenkrat potrebno vse označiti in podpisati. In ko je še soseda potožila, da ne ve, kako naj označi vsako barvico posebej za v šolo, je padla ideja o SuperLepkah. To niso navadne nalepke, so super nalepke, ki se lahko napopajo na šolske potrebščine, oblačila, čevlje in pravzaprav vsepovsod. Gre za tri različne vrste nalepk- Zalikaj me lepke, Čevlji lepke in Mini lepke.

Zalikaj me lepke so nalepke, namenjene za oblačila, katerih uporaba je preprosta – nalepko le odlepimo od podlage, nalepimo na izbran tekstilni izdelek, polikamo z likalnikom in peremo kot običajno v pralnem stroju. Čevlji Lepke so nalepke za na čevlje, ki se jih nalepi na zgornji del podlata. So vodoodporne, posebna plast laminacije pa poskrbi, da ostanejo na svojem mestu. Super mini lepke pa so nalepke, narejene za označevanje tistih posebno nerodnih stvari kot so svinčniki, flomastri, voščenke in čopiči. Te se še posebej rade izgubijo in Super mini lepka poskrbi, da hitro spet najdejo pot v pravo peresnico. Poleg tega se z Mini lepko lahko označi tudi telefon, dežnik, fotoaparat … Pri tem ustvarjalci SuperLepk zagotavljajo, da mini lepke ne bledijo, se me lupijo in odlično klubujejo vodi.


Filmska_platna_Navihani_Bram Družinski film Navihani Bram v Kinodvoru Antiklise_Kay Bojesen Kay Bojesen – najbolj okrogle in mehke igrače Vittra-So_dermalm_Photo_Kim-Wendt-36.jpg Šola, ki otroka navdušuje sestavljanka Spoznavanje sveta skozi puzzle · · · ·