Gradnja Eifflovega stolpa
V zraku · buzz buzz

Ste kdaj pomislili, da so fotografirali zadnji rešilni čoln s Titanika, strel, ki je sprožil prvo svetovno vojno in gradnjo Kipa svobode?

Zgodovina je polna trenutkov, ki so osupnili svet ali ga celo povsem spremenili. O teh trenutkih smo veliko brali, se o njih učili v šolah in jih videli v filmih. Pa ste vedeli, da so bili tudi ujeti v fotografijo?

V galeriji boste med drugim videli trenutek vzleta prvega letala, fotografijo Hitlerja, ko je razglasil invazijo na Poljsko, napad na Pearl Harbour skozi oči vojaka na prizorišču, Kip svobode med sestavljanjem in trenutek, ko je Tesla odkril, da je Zemlja prevodnik in ustvarjal strele. Uživajte v sprehodu skozi nekatere izmed najbolj ključnih trenutkov v zgodovini človeštva.

Galerija: Redke zgodovinske fotografije

Hitler "razglasi" drugo svetovno vojnoOdpri galerijo
Zabavna imena za genitalije. Zabavna imena za genitalije po svetu Bono - moški leta po izboru revije Glamour Bono je ženska leta 2016 po izboru revije Glamour Bivši gansterji s tetovažami  in brez njih. Močno potetovirani bivši gangsterji brez svojih tatujev tisti, ki uporabljajo Facebook, živijo dlje Znanost pravi, da uporabniki Facebooka živijo dlje · · ·