Ziller-R9T-001-1982-default-large
Utrip mesta · mobilno

Moskovska delavnica Zillers Garage si je po svoje zamislila motorno kolo BMW R9T in ga spremenila v pravo “steampunk” umetnino. Futurističen dizajn bo še tiste, ki se nad motornimi kolesi ne navdušijo zlahka, pustil odprtih ust.

Zillers Garage BMW R9T je prava “steampunk” umetnina. Futuristično predelano motorno kolo si z lahkoto predstavljamo v kakšnem znanstvenofantastičnem ali postapokaliptičnem filmu. “Drobovja” motornega kolesa se pri Zillers Garage niso dotikali, so pa poskrbeli za impresiven zunanji oklep, ki je v celoti narejen iz aluminija.

Vanj so oblekli praktično celotno motorno kolo, od prednjega žarometa do zadnje luči in sedeža. Zadnji del se lahko odpre kot predal, s tem pa je omogočen dostop do elektronike motornega kolesa. Kontrolna plošča je skoraj nevidno integrirana v posodo za gorivo. Predelava doda edinstvenemu motornemu kolesu robustno in skorajda zastrašujočo podobo in v kolikor bi si tudi vi zaželeli takšnega, se boste morali o tem pomeniti direktno z odgovornimi pri Zillers Garage.

Galerija: Zillers Garage BMW R9T

Zillers Garage BMW R9TOdpri galerijo
bg-100th-anniversary.ts.2003020049310000 Mazda proslavlja svojo 100-letnico s čudovitimi retro jeklenimi konjički v omejeni izdaji! RAND-Leisure-28-lake-1536x835-1 Rand Leisure 28: hibridno razkošje na valovih Totem Automobili Alfa Romeo Giulia GT Junior Totem Automobili Alfa Romeo Giulia GT Junior: klasik za moderne čase P90386122_highRes_launch-of-the-new-3t 3T FOR BMW: ekskluzivno kolo Exploro · · ·