Zimske jakne po vzoru Vojne zvezd, ki si jih želite imeti
Utrip mesta · moda

Ste pripravljeni na zimske jakne iz galaksije daleč, daleč stran? Columbia je namreč za svojo novo kolekcijo moči združila s franšizo Star Wars in tako pripravila zimske jakne, ki so jih navdihnili Luke Skywalker, Han Solo in princesa Leia Organa iz filma Imperij vrača udarec.

Kolekcija Columbia x Star Wars The Empire Strikes Back je sestavljena iz treh zimskih jaken, vsaka pa je narejena po vzoru enega izmed treh junakov filma Vojna zvezd: Imperij vrača udarec.
Oboževalci Han Sola imajo na voljo vodoodporno parko, z odlično izolacijo in kapuco iz umetnega krzna.

Tisti, ki prisegajo na princeso Leio Organo, bodo lahko kupili nekoliko bolj oprijeto toplo jakno/brezrokavnik s snemljivo kapuco in všitimi rokavi.

Zadnji model iz kolekcije je narejen po vzoru Luka Skywalkerja. Jakna z izolacijo v naravnih tonih ima podložene rokave in visok ovratnik. Tudi ta jakna je vodoodporna.

Pri Columbii so naredili le 1.980 različic vsakega stila in s tem proslavili leto, ko je Imperij vrača udarec prišel v kina. Cena za kos je okoli 400 evrov, jakne pa bodo na voljo od 8. decembra v trgovinah Columbia in na uradni spletni strani.

Galerija – Zimske jakne po vzoru Vojne zvezd, ki si jih želite imeti

Zimske jakne po vzoru Vojne zvezd, ki si jih želite imeti: princesa Leia OrganaOdpri galerijo

Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek large_Converse-Utility-Shoes Converse Urban Utility: nepremočljive ‘all-starke’ shutterstock_527845357 5 enostavnih trikov, s katerimi bodo tvoja oblačila takoj videti dražja nina-mur-goes-to-memphis-nathalie-ettore-sottsass-designboom Sončna očala Nina Mûr v poklon velikemu Ettoreju Sottsassu · · · ·