Evolucija žirafe
V zraku · buzz buzz

Matthieu Robert-Ortis je ustvaril zanimivo 3D-skulpturo iz žice, ki je iz enega zornega kota žirafa, iz drugega pa slon in se spreminja kot optično spremenljiv znak na osebnem dokumentu. Umetnik je svoje delo poimenoval La révolution des Girafes ali Evolucija žirafe in vas bo naravnost očaralo.

Žirafa ali slon, to je tu vprašanje. Umetnik Matthieu Robert-Ortis je v nakupovalnem centru Manteaux v Kanadi razstavil zanimivo skulpturo iz žice, ki je iz ene perspektive žirafa, iz druge pa slon. Kako je nastala umetnina La révolution des Girafes, ni znano, saj umetnik ni izdal ”recepta”, številni obiskovalci spleta, ki si ne znajo razložiti nenavadne skulpture, pa sumijo, da imata prste vmes 3D-tiskanje in posebna programska oprema.

PREBERITE ŠE: Povej mi, kateri font uporabljaš, in povem ti, kdo si

Umetnina združuje podobo dveh oziroma treh živali (dveh žiraf in slona), in ko hodimo, se spreminja pred našimi očmi.

Evolucija žirafeOdpri galerijo
Film Brain Divided Kaj se nam podi po glavi, ko smo na prvem zmenku? Sergey Brin Sergey Brin – nenavadno življenje soustanovitelja Googla 7 slabih denarnih navad, ki jih morate opustiti 7 slabih denarnih navad, ki jih morate opustiti Hoja po vrvi v petkah Faith Dickey: hoja po vrvi v visokih petkah · ·