Živali, ki pozirajo kot profesionalci
V zraku · buzz buzz

Večino živali je težko ujeti v objektiv tako kot smo si želeli. Bodisi so plahe ali prenevarne, da bi se jim upali približali, bodisi so na drugem kontinentu ali enostavno prehitre za naš objektiv. A ne čisto vse. Imamo tudi take, ki pozirajo kot profesionalci, kot fotomodeli. Za te živali se zdi, da imajo poziranje v mezincu, kot da je to nekaj, kar počnejo vsak dan. Top!… modeli.

Se spomnite slovite fraze iz filma Titanik, kjer Rose (Kate Winslet) prosi Jacka (Leonardo DiCaprio), da jo naslika kot eno od njegovih francoskih deklet (”Draw me like one of your French girls.”)? Iz tega je desetletje in pol kasneje nastala prava meme-manija na temo živali in izbrali smo najboljše primere, kjer le-te pozirajo kot tista francoska dekleta, ki jih je nekoč risal Jack.

PREBERITE ŠE: Posrečene fotografije začudenih živali

Res, kot bi bile rojene za delo fotomodela!

Živali, ki pozirajo kot profesionalciOdpri galerijo
Slavoj Žižek v nagovoru  z malo bolj žgečkljivo vsebino. Slavoj Žižek – blazno resno o spletnih zmenkarijah in (ne)popolnosti [video] cover-oglas-novinarji CityJob: Bi pisal za nas? Iščemo mojstre besed, novinarje s srcem! Zakaj ne maramo svojega lastnega glasu, ko ga slišimo? Zakaj sovražimo svoj lasten glas? Stilsko razpolovljena hotelska soba. Pavel Vetrov – soba, ki je pol minimalistična, pol maksimalistična · ·