Živali v gipsu
V zraku · buzz buzz

Nedavno je Redditov uporabnik GeorgeOnee na splet naložil fotografijo majhnega hrčka s še manjšim gipsom. Revček si je namreč zlomil sprednjo tačko in na veterinarski kliniki so ga oskrbeli z mavčno obvezo. Nobeni živalci ne privoščimo poškodb in sočustvujemo z njimi, toda ali niso živali v gipsu videti še posebno prisrčne? Ob teh fotografijah se boste definitivno stopili!

Tudi živali kdaj utrpijo poškodbe, med drugim si zlomijo noge oz. tačke. Redditov uporabnik GeorgeOnee nas je s fotografijo svojega drobnega hrčka v še bolj drobnem gipsu navdihnil, da smo pobrskali po spletu in poiskali še druge žival, ki so jih veterinarji oskrbeli z mavcem ali kako drugače, ker so se nesrečno poškodovale.

PREBERITE ŠE: Tako bi bile videti naslovnice revij, če bi svetu vladali psi

Ob tem naj dodamo, da so vse živali na fotografijah uspešno okrevale po poškodbi, zato naj vas ne boli srce, ko se sprehajate po galeriji. Zato pa vam je dovoljeno, da se povsem raznežite.

Živali v gipsuOdpri galerijo
V Avstriji odkrili mamuta. V Avstriji odkrili milijon let stare ostanke mamuta! Slovenija v tujih pogovornih oddajah Slovenia vs. Talk Shows: Slovenija v tujih pogovornih oddajah kot dvorni norček Kopanje v Bauhausu Slovenec se je v trgovini Bauhaus okopal v razstavljenem jacuzziju Pri katerih letih ljudje najbolj varamo? Kdaj ljudje najpogosteje varajo? To so najbolj kritična leta!