Živalski selfiji
V zraku · buzz buzz

V dobi selfijev temu kulturnemu fenomenu niso mogle ubežati niti živali. V galeriji si oglejte prikupne živali, ki so dodobra izpopolnile umetnost poziranja in obvladajo selfije celo bolje kot ti!

Ne zgolj ljudje, tudi živali je zajela selfimanija. Gre za trenutno enega od najbolj vročih trendov in verjetno se vsi sprašujete, kako so se živali naučile posneti selfi.

PREBERITE ŠE: To so najbolj nefotogenične živali, kar ste jih kdaj videli!

Ni težko pripraviti živali, da se dotakne zaslona na dotik, za bolj eksotične živali pa ljudje v naravi postavijo fotoaparat, ki zazna gibanje in zajame fotografijo, ko se žival naprave dotakne oz. se ji približa. Da so živalski selfiji resna stvar, priča dogodek iz leta 2014, ko se je vnel spor med Wikimedio in fotografom Davidom Slaterjem, s čigar fotoaparatom je indonezijska opica makak posnela avtoportrete. Lastnik fotoaparata je trdil, da so avtorske pravice njegove, Wikimedia pa je menila, da temu ni tako. In kakšne je bil epilog afere opičji selfi? Nihče ni upravičen do avtorskih pravic. Vsi pa ste upravičeni, da uživate ob ogledu spodnje foto galerije.

Galerija – živalski selfiji:

Živali, ki obvladajo selfije bolje kot ti!Odpri galerijo

THE INTERN Kako biti v letu 2017 v službi še uspešnejši? Gradnja ceste Avstralija Ekspresno asfaltiranje ceste – 5 kilometrov v dveh dneh! BeFunky Collage Stvari, ki jih razumejo le tisti, ki nosijo očala Najbogatejši ljudje na svetu Teh 8 ljudi ima skupaj toliko denarja kot polovica sveta skupaj · ·