SUNSHINE & THE LOUD CLOUDS
V zraku · dan za

Pivovarna Union v sodelovanju z mladimi glasbenimi skupinami pripravlja prav posebno glasbeno interaktivno doživetje v samem središču Ljubljane. Dogajanje v “živo”, pa se prične že čez dobre tri dni!

Na Slovenski cesti, ob postajališču Pošta, bo pet mladih skupin ob izbranih dnevih s citylight oglasnega panoja z improvizacijo opevalo mimoidoče in se borilo za svoje mesto pod žarometi. IMPERIJ, SUNSHINE & THE LOUD CLOUDS, MRFY, MAMA REKLA in DANDALION CHILDREN so skupine, ki se kalijo na naših in tujih odrih z avtorskimi skladbami in priredbami nam že znanih hitov. Tokrat jih čaka pravi glasbeni zalogaj, saj bodo poleg igranja svoje glasbe na samem mestu sproti pesnili še besedila o mimoidočih.

Ta enkratni in inovativni pristop k uporabi oglasne površine “citylight” nam bo tokrat ponudil zabavo in popestril junijske popoldneve v središču Ljubljane. Prenos celotnega dogajanja bo potekal še na treh citylightih na Slovenski cesti in na spletni strani Pivovarne Union. Ob vsakem prenosu v živo bodo mimoidoče in tiste, ki bodo skupine podpirali, čakala posebna presenečenja, zato se vam zagotovo splača priti mimo ali oddati glas podpore na spletu. Bandi bodo veseli tudi všečkov in deljenja svojih nastopov na družbenih omrežjih.

Zaključek akcije bo zmagovalno skupino postavil v živo pred vso Slovenijo v prvem oglasu z živo glasbo, in sicer 5. 7. 2016 ob 19.40 na POP TV. Z neposrednim prenosom iz Pivnice Union, kjer pričakujemo veliko spodbujajočih obiskovalcev, se bo skupina vklopila v oglasni blok in v živo odigrala glasbo za oglas “Kralj Matjaž” Pivovarne Union.

Skupine, ki bodo nastopile v pivnici Union

DANDALION CHILDREN Odpri galerijo

Ljubljana Beach Volley Challenge 2016 Ljubljana Beach Volley Challenge 2016 – odbojka na mivki tretjič na Kongresnem trgu Poletna noč 2016 Poletna noč 2016 17. Kreativni tabor Sajeta 2016 - pribežališče kreativnosti in drugačnosti 17. Kreativni tabor Sajeta 2016 – kreativen in drugačen Za otroke bo organiziran poseben program Mestne igre 2016 ·