shutterstock_1187675779
V zraku · odnosi

Ste na zmenku s sanjsko osebo in se želite izkazati, ker vam ne pade na pamet, da bi zapravili življenjsko priložnost. Zaskrbljeni ste in vam srce razbija, ker se zavedate, da lahko s poljubom začnete srečno poglavje v vašem življenju ali si prislužite zaušnico. Kdaj in kako prvič poljubiti simpatijo – ta zlat nasvet vedno deluje.

Zbudili ste se in veste, da vas čaka zmenek. Razmišljate o tem, da bi simpatijo poljubili, a si ne upate. Prava stvar, ki jo morate narediti, je umiriti svoje misli. Če ste preveč zaskrbljeni zaradi tega, kar se bo zgodilo, boste nerodni takrat, ko bi morali izpeljati poljub.

Prvi poljub z novo simpatijo mora biti preprost. In verjemite, da bo, če upoštevate ta zlat nasvet.

Kdaj in kako prvič poljubiti simpatijo?

Simpatijo morate poljubiti po odličnem dnevu, ki sta ga preživela skupaj. Če ne uživata, zakaj bi se sploh poljubljala? Po dolgem pogovoru in dnevu, polnem smeha in uživanja, je čas, da naredite prvi korak. Če se simpatija smeje, se smejte tudi vi. Gre za to, da se obnašate v skladu z njenim obnašanjem.

Najpomembnejše je, da ste pozorni na svojo telesno govorico. Kdaj poljubiti osebo je odvisno od kemije med vama. Naj kemija narašča, ko zaznate, da je dosegla svoj vrhunec, to tudi storite. Če zaznate, da kemije ni, je bolje, da ne razmišljate o poljubljanju.

Najbolje je, da simpatijo poljubite, ko zaključita z zmenkom. Ne glede na to, kje zaključujeta z zmenkom (lokacija), je primerno, da se približate simpatiji, jo pogledate, se nasmehnete, nežno primete za vrat, rahlo potegnete k sebi in poljubite. Ne pretiravajte s slino in jezikom, ker lahko osebo prestašite.

Če simpatija uživa, se bo odzvala. In to boste tudi začutili. To je vse. Ne premišljujte preveč. Če se simpatija ne odzove, ni konec sveta. Imeli ste se lepo, uživali ste. Morda oseba še ni pripravljena na novo razmerje. Pogovorita se.


Srčna babi razkriva - Vsi imamo nekaj radi_FEB 2019 (1) Na spletu se je pojavilo to srčno sporočilo! Ste ga že videli? Ne delaj panike: 7 normalnih stvari, zaradi katerih se prepirajo vsi pari Ne delaj panike: 7 normalnih stvari, zaradi katerih se prepirajo vsi pari kako je videti ljubezen ko nihce ne gleda Umetnica pokaže, kako je videti ljubezen, ko nihče ne gleda 7 močnih stvari, ki jih morate vsak dan reči partnerju 7 močnih stvari, ki jih morate vsak dan povedati partnerju