Tangled: Before Ever After
Kulturni izbor · film

Nič ni več tako, kot je bilo nekoč. Tudi v pravljicah ne. Stavku ”In potem sta živela srečno do konca svojih dni …” je odklenkalo. Po tem, ko je Disney nedavno predvajal animirano risanko, v kateri smo lahko prvič v zgodovini videli homoseksualni par v risanki, zdaj ponovno piše ali, bolje, riše zgodovino. V risanki Tangled: Before Ever After se je namreč prvič zgodilo, da je katera izmed Disneyjevih princes zavrnila snubitev. Ta ”čast” je pripadla Zlatolaski.

Klasična Disneyjeva zgodba s princeso je precej predvidljiva. Fant sreča dekle, v zgodbo se vmeša zlobnež, dobro zmaga nad zlim, par se poroči in živi srečno do konca svojih dni. No, vsaj tako je bilo do zdaj. Disney namreč še naprej preseneča.

Nedavno je na svojem televizijskem kanalu predvajal film Tangled: Before Ever After, Zlatolaska pa je postala prva Disneyjeva princesa, ki je zavrnila snubitev.

PREBERITE ŠE: Disney predvajal prvi istospolni animirani poljub v zgodovini

V animirani risanki gre Eugen Fitzherber pred kraljevo avdienco na kolena, vendar pa ga Zlatolaska zavrne. Namesto ‘da’ reče ‘ne’, vendar pa to ne pomeni konca njunega razmerja. Pa da ne izdamo preveč. Animirano risanko si lahko ogledate tu: watchcartoonsonline.eu.

Galerija – Tangled: Before Ever After:

Tangled: Before Ever AfterOdpri galerijo
Animirani film Smrkci: Skrita vas Filmska premiera: Smrkci: Skrita vas (2017) Bojevnik na poti spiritualnega razsvetljenja, Foto_AMC Premiera druge sezone serije “Into The Badlands” ekskluzivno na AMC Kurja polt 2017 Filmski festival Kurja polt 2017 Film Geostorm (2017) Filmski napovednik: Geostorm (2017) · · · ·