Selfie žlica
V zraku · buzz buzz

Če ste nemara kdaj omahovali, ali bi pojedli svoje kosmiče ali raje naredili en selfie, je rešitev končno na dlani – dobesedno! Žlica za selfie je nov izum ameriškega proizvajalca kosmičev Cinnamon Toast Crunch, ki svojim potrošnikom od zdaj omogoča, da svoje jutranje prežvekovanje še lažje delijo s svetom – posnemi selfie, medtem ko zajtrkuješ!

Glede na reklamni slogan General Mills je žlica za selfie popolna rešitev problema sodobnih potrošnikov – izbira med fotografiranjem ali hranjenjem.

Žlica za selfie proizvajalca kosmičev Cinnamon Toast Crunch je že v nekaj dneh postala prava uspešnica – vsak dan se zaloga hitro izprazni, tako da morajo naročniki panično čakati do naslednjega dne, ko proizvajalec sprosti novo omejeno število izdelkov, in stiskati pesti, da bodo prav oni tisti, ki jim bo uspelo. Žlico za selfie lahko namreč naročite zastonj – vse kar je treba plačati, sta strošek storitve in poštnina. In verjetno kakšno izgubljeno dobro mnenje bližnjih, če se boste fotografijo, posneto s takšno žlico, res odločili deliti z občinstvom – odločitev je vaša!

PREBERITE ŠE: Ruska policija izdala 15 varnostnih opozoril, ki svarijo pred nevarnostjo selfijev

Pohitite – kampanja bo trajala le 10 dni in pri tem bodo podarili 1000 žlic za selfie! Pa dober tek!

Internet je vzel to fotografijo za svojo. Internet se je zaljubil v to fotografijo in ti se boš tudi! Preveri zakaj. Moleskine x Coca-Cola - kolekcija dizanerskih notesnikov Moleskine x Coca-Cola: dizajnerski poklon 100-letnici ikonske stekleničke Selfie varnostna opozorila Ruska policija izdala 15 varnostnih opozoril, ki svarijo pred nevarnostjo selfijev Zanimiva dejstva o izumiteljih. 28 zanimivih dejstev o izumiteljih, ki jih zagotovo še ne poznaš