'Stallions Playing'.
V zraku · buzz buzz

Že od nekdaj se ima človek za najmočnejše bitje na planetu Zemlji, ki ima vse vajeti v svojih rokah, a na teh fotografijah umetniki prikažejo, da se ob pogledu na te živali in naravne stvaritve človek lahko počuti zgolj majhno in ranljivo.

Nature Conservancy je vodilna naravovarstvena organizacija na svetu, ki varuje ekološko pomembne dežele in vode za naravo in ljudi. Vsako leto organizirajo natečaj, na katerem poklicni fotografi in ljubitelji fotografije z vsega sveta pošljejo svoje fotografije.

Fotografi iz 135 držav so letos poslali več kot 57.000 fotografij. Za nagrado so se potegovali v šestih kategorijah: ljudje in narava, pokrajina, voda, živalstvo, mesta in fotografije po lastnem izboru. V galeriji slik si lahko ogledate 21 fotografij, ki jim je organizacija podelila naziv najboljše.

Galerija slik – Zmagovalne fotografije

'Pure Energy And Fire': Izbruh vulkana Colima kaže svojo moč.Odpri galerijo
Družbena omrežja: 3 triki, kako ugotoviš, da je oseba zasedena Družbena omrežja: 3 triki, kako ugotoviš, da je oseba zasedena Ilka Brühl. 26-letnica, rojena z redko boleznijo obraza, s svojo kariero modela ruši lepotne standarde ben-weber-649075-unsplash Trik poklicnega fotografa, kako na fotografijah doseči čim večjo vitkost Thrashbirdova dolina skrivnih vrednot. Umetnik spremenil betonske ruševine v puščavi v gromozanske luksuzne torbice · · · · · ·