Ikea Frakta kot božična nogavica
Utrip mesta · dom

Legenda pravi, da so božične nogavice postale eden od simbolov tega praznika, ko je Božiček nekemu revnemu kmetu, ki je želel svoje tri hčere omožiti, a ni imel zadosti denarja, skozi okno vrgel 3 vreče zlata, ena izmed njih pa je pristala ravno v nogavici. Ko so se dekleta in oče zjutraj zbudili, so najprej zagledali z zlatom napolnjeno nogavico ter se je na vso moč razveselili.

Ikea, ki je pravzaprav doma v vsakem domu, je letos obeležila prav posebno obletnico. Nakupovalna vrečka Frakta je namreč upihnila 30. svečko. Za praznovanje so v londonskemu Bootleg Baubles, ki izdeluje praznične okraske, iz Frakte izdelali božično nogavico, ki so jo poimenovali Swedish stocking. No, če so že najbrž vaša jedilna miza, postelja ali nočna omarica iz Ikee, zakaj ne bi imeli še božične nogavice v modri barvi z napisom Ikea?

Na voljo je sicer samo 50 kosov, posamezna nogavica pa stane 23 evrov.

Galerija – Ikea Frakta kot božična nogavica

Ikea Frakta kot božična nogavicaOdpri galerijo

Pohištvo, ki spreminja barvo. Color Flow: pohištvo, ki spreminja barvo Qoobo: terapevtski hišni ljubljenček Qoobo: terapevtski hišni ljubljenček Moncler × Poldo Dog Couture: luksuzna kolekcija za psičke Moncler × Poldo Dog Couture: luksuzna kolekcija za psičke Luxury-Decorative-Pillows-Models Teh 5 stvari v stanovanju po mnenju strokovnjaka dokazuje, da ste brez okusa · · ·