Ikonične vloge, ki bi šle skoraj v vloge drugih igralcev.
Kulturni izbor · film

Si predstavljate, da bi David Schwimmer igral agenta J v filmu Možje v črnem namesto Willa Smitha? Mi tudi ne! A to bi se kaj lahko zgodilo, saj je bil igralec iz serije Prijatelji prvotno mišljen za to vlogo, ki je v veliki meri zaznamovala kariero Willa Smitha in ga zacementirala v Hollywoodu. A to še zdaleč ni edini primer, ko bi v ikoničnih vlogah lahko gledali druge igralce. Preverite, katere znamenite filmske vloge bi skoraj šle v roke drugega filmskega igralca.

Mnoge filmske vloge so zaznamovale celotno kariero igralcev. Tak primer je Daniel Radcliffe, ki ga je vloga Harryja Potterja zagotovo zaznamovala za vse življenje. Ali pa vloga Indiane Jonesa, v kateri si koga drugega kot Harrisona Forda ne moremo predstavljati. Ste vedeli, da bi šla vloga drznega pustolovca skoraj v roke Toma Sellecka, ki se je moral vlogi odpovedati zgolj zato, ker se je snemanje prekrivalo s snemanjem serije Magnum?

PREBERITE ŠE: Popularni filmi, ki so v resnici filmi za odrasle

Filmska zgodovina je polna primerov, kjer bi šle znamenite filmske vloge, po katerih pomnimo igralce, skoraj v roke drugih igralcev.

Znamenite filmske vloge, ki bi skoraj šle v roke drugega igralca:

David Schwimmer kot agent J v filmu Možje v črnemOdpri galerijo

Izbrisane scene, ki zamašijo luknje v scenariju 9 izbrisanih filmskih scen, ki razložijo nepojasnjene prizore Najboljše grozljivke Najboljše grozljivke vseh časov, ki niso hollywoodske produkcije top ganljivi filmi vseh časov Top ganljivi filmi vseh časov po izboru uredništva Noč grozljivk 2016 Noč grozljivk 2016 – 9. filmski maraton za noč čarovnic v Kinodvoru ·