Preverite, kaj znanost pravi o flirtanju.
V zraku · buzz buzz

Pomlad je, kar pomeni, da je poleg cvetnega prahu tudi ljubezen v zraku. Vsakega je že zadela Kupidova puščica, a vsaka ljubezen se ne kar zgodi. Zato je treba simpatijo znati očarati in pritegniti njeno pozornost. In flirtanje je velikokrat jeziček na tehtnici pri osvajanju fanta ali dekleta. Ta posebni način obnašanje je nekaterim prirojen, spet drugi imajo z njim težave. A nič ne de. Pred vami je mala šola flirtanja za katero stoji znanost. S takšno strategijo boste ne samo osvojili igro flirtanja ampak tudi močno povečali svoje šanse za uspeh.

Ljudje smo genetsko zasnovani, da flirtamo. To je naš prvinski nagon, ki izhaja iz dejstva, da flirtanje vodi do seksa, seks pa vodi do reprodukcije in obstoja naše vrste. To je seveda strogo evolucijski pogled, ki pa je v moderni dobi seveda začinjen še z besedami kot so ljubezen, predanost in zvestoba, pa z romanco, ipd.

PREBERITE ŠE: Deset znanstveno dokazanih trikov, ki nas naredijo bolj “seksi”

No in ker smo ravno na vrhuncu pomladi, kar pomeni, da nas razganjajo hormoni, je dobro poznati zakonitosti flirtanja in načine, s katerimi bomo lažje osvojili našo simpatijo. Tokratni nasveti so znanstveno podprti in bodo močno povečali vaše šanse, pa najsi bo razlog za flirtanje privilegij, seks, ljubezen, boljša služba, zastonj vstop v dvorano ali kaj drugega. Preverite, kaj vse vam lahko prinese očesni kontakt, pomežik ali nasmeh. In ne, za flirtanjem ni cela znanost. Le nekaj osnovnih načel se morate držati. Preverite!

iStock_000015730148_Large Kako naročiti pivo v različnih jezikih? Serija “Facebank” Ko si bankovci nadenejo maske superherojev PicMonkey Collage Redke in fascinantne fotografije, ki kažejo kako drugačno je bilo včasih življenje Sapojemajoč polet z jetpackom nad Dubajem Yves Rossy, človek ptica – nor polet z jetpackom nad Dubajem ·