Zobna pasta s kofeinom Power
Utrip mesta · zdravje & lepota

Številni jutra ne morejo začeti brez kave. A pred dozo kofeina si je treba umiti zobe. Kaj če bi lahko ritual pitja kavo in umivanje zob združili? Kot se je izkazalo, nas je nekdo z idejo že prehitel. Predstavljamo vam Power, zobno pasto s kofeinom, ki je sploh prva kofeinska zobna pasta na svetu!

Jutro se za večino začne z umivanjem zob, ki ga pospremi gretje vode za kavo. A zdaj lahko prvo dozo kofeina dobite že med umivanjem zob, in sicer z uporabo sploh prve zobne paste s kofeinom, Power. Ta metoda vnosa kofeina je tudi učinkovitejša od pitja kave, kajti kofein v krvni obtok vstopa prek dlesni in ne ”okoli riti v žep” (beri: ne skozi želodec in tanko črevo kot pri kavi). Zato učinkuje takoj in ne šele 15–30 minut po zaužitju. Učinek sicer ni enak tistemu kot po zaužitju energijske pijače ali kave, saj deluje bolj ”neopazno”.

Kot vsaka druga zobna pasta tudi ta opravlja vse standardne naloge paste in je zasnovana tako, da pobeli zobe, česar kavi vsekakor ne moremo pripisati.

PREBERITE ŠE: Philips Sonicare DiamondClean: zobna ščetka, ki vlada vsem zobnim ščetkam

Zobna pasta s kofeinom Power bo kmalu na voljo na platformi za množično financiranje.

Zobna pasta s kofeinom PowerOdpri galerijo

Ne pozabi, cilj je, da s partnerjem prideš do dogovora 7 super simpl trikov, kako nos odmašiti po naravni poti Adele Vlogerka z ličili postane Adele PicMonkey Collagecover Popoln praznični in novoletni make-up Kupujte sezonsko Kako privarčujemo pri nakupu hrane in hkrati ostanemo zdravi? ·