download (9)
V zraku · tehnologija · gadgeti

Površno ščetkanje zob je glavni razlog za slabo ustno higieno. Zobna ščetka Encompass bo to težavo rešila na inovativen način.

Ščetkanje zob zahteva svoj čas. Tako zjutraj kot zvečer. Da je delo čimprej opravljena, ljudje ubiramo bližnjice. Povprečno ščetkanje zato traja približno eno minuto ali manj, kar pa ni dovolj. Kaj pa, če bi obstajala zobna ščetka, ki bi svoje delo temeljito opravila v manj kot minuti? Zobna ščetka Encompass s posebnim dizajnom obljublja ravno to. Zobe naj bi očistila v samo 20 sekundah.

Oblika ščetke, ki spominja na črko J, omogoča, da vanjo zagrizemo, glava ščetke pa nato z vibracijami čisti tako zgornje kot spodnje zobe. Naenkrat lahko očisti kar polovico zob. Podjetje je mnenja, da za slabo ustno higieno niso odgovorne slabe ščetke, temveč to, da uporabniki preveč hitimo in smo zato površni. Dobro je vedeti tudi, da naj bi dobra ustna higiena vplivala tudi na zdravje ožilja, lajšala pa naj bi tudi zaplete pri sladkornih bolnikih. Zato je investicija v bolj zdrave zobe zelo pomembna. Zobna ščetka Encompass svoje uporabnike išče na strani Indiegogo, najhitrejši pa jo dobijo za 98 evrov.

Galerija: Zobna ščetka Encompass

Zobna ščetka Encompass Odpri galerijo

UNIT 1 smučarska čelada Še več zabave na belih strminah: smučarska čelada UNIT 1 s slušalkami 5da4e059cc4a0a48885348b8 Beats Solo Pro: slušalke, ki sedijo na prestolu pohval e600c3576607a64eef62fd8166db8c6a_original Somnox: simpatičen robot, ki ti pomaga bolje spati Robotka roka Noro! Robotska roka sama enoročno rešila Rubikovo kocko · · ·